LOS PERDIDOS

Indicatie €250 - €1150

Stuur een persoonlijk bericht naar LOS PERDIDOS

Check beschikbaarheid
LOS PERDIDOS, Wereldmuziek, Latin, Rock band

Remko Willems is veelzijdig en virtuoos gitarist met een multiculturele achtergrond. In het toonaangevend vakblad De Gitarist - uitgave Maart 2019 - is hij in de Top 10-lijst van beste akoestische gitaristen van de Benelux (samen met grootheden als Harry Sacksioni en Stochelo Rosenberg) gestegen naar de 7e plaats. Hij wordt ondersteund door Joshua Smits, die de beroepscombinatie psycholoog/gitarist uitoefent en een erg gedegen basis vormt voor de band, maar die op zijn beurt ook zeer virtuoos uit de hoek kan komen.
De band wordt aangevuld met zeer ervaren muzikanten en vocalisten die allen hun sporen op het podium hebben verdiend.
Venues waar LOS PERDIDOS heeft opgetreden zijn o.a. AHOY/Rotterdam, RAI/Amsterdam, MECC/Maastricht, Gentse Feesten/Gent, Groenplaats/Antwerpen.
De leden van de band hebben een multiculturele achtergrond die doorklinkt in de brede keuze van hun temperamentvolle muziek.
Het repertoire (Latin-, Spaans-, Jazz, Gipsy-Jazz, Rock, Blues en Soul) van Los Perdidos zal niet worden losgelaten, maar zal worden uitgebreid met bekende en minder bekende covers om het publiek nòg meer te laten genieten van muziek van top-kwaliteit en sfeer. Kortom, we geven 100% tevredenheidsgarantie.

Boekingen zijn mogelijk voor een solo artiest(Remko Willems), duo, trio of complete 5 of 6-mans band.

Muziek

Summertime

Historia de un Amor

Bengawan Solo

Foto's

Reviews

LOS PERDIDOS heeft nog geen reviews.

Contact

LOS PERDIDOS, Wereldmuziek, Latin, Rock band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Michèle

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over LOS PERDIDOS

LOS PERDIDOS is een band uit Roosendaal. LOS PERDIDOS speelt muziek in de genres Wereldmuziek, Latin & Rock. LOS PERDIDOS heeft sinds de inschrijving op 22/05/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van LOS PERDIDOS klinkt als: Gipsy Kings, Santana, Willy de Ville. Het repertoire van LOS PERDIDOS bestaat uit covers en eigen werk.

LOS PERDIDOS hanteert een richtprijs van €250 - €1150 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.