Los Hermanos

Indicatie €300 - €600

Stuur een persoonlijk bericht naar Los Hermanos

Check beschikbaarheid
Los Hermanos, Akoestisch, Gipsy, Flamenco ensemble

Gebroederlijk speelt dit akoestische trio een instrumentale mix van bekende (en minder bekende) liedjes van toen en nu in een ruime Spaanse jas. Afgewisseld met stevige knipogen naar Flamenco grootheden als Paco de Lucia en de Gipsy Kings, toveren zij, met deze aanstekelijke en oorspronkelijke invloeden, elk terras of taverna in enkele seconden om tot een fiesta. Los Hermanos speelt overal: bruiloften, partijen en terassen, maar ook volledig versterkt op podia!

Reviews

Boek Los Hermanos en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Los Hermanos, Akoestisch, Gipsy, Flamenco ensemble

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Marc

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Los Hermanos

Los Hermanos is een ensemble uit Hilversum. Los Hermanos speelt muziek in de stijlen Akoestisch, Flamenco & Gipsy. Los Hermanos heeft sinds de inschrijving op 08/04/2016 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Los Hermanos klinkt als: Invloeden van Gypsy Kings & Flamenco. Het repertoire van Los Hermanos bestaat uit covers en eigen werk.

Los Hermanos hanteert een richtprijs van €300 - €600 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.