Long Conversations

Indicatie €300

Stuur een persoonlijk bericht naar Long Conversations

Check beschikbaarheid
Long Conversations, Indie Rock, Folk band

“Long Conversations” is de band van Olaf Caarls, waar hij (zoals voorbeelden Ryan Adams en Neil Young) folk muziek koppelt aan rock en indie. Begonnen als solo-project in 2007, verovert hij met zijn eerste EP (“Groningen”) een plaats in de finale van de Grote Prijs van Zuid-Holland – die hij ook meteen maar wint – een plaats in de line-up van het rondreizende Popronde festival, en dringt door tot de finale van de Grote Prijs van Nederland in Paradiso.

Reviews

Long Conversations heeft nog geen reviews.

Contact

Long Conversations, Indie Rock, Folk band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent -

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Long Conversations

Long Conversations is een band uit Leiden. Long Conversations speelt muziek in de genres Folk & Indie Rock. Long Conversations heeft sinds de inschrijving op 03/11/2014 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Long Conversations klinkt als: Neil Young. Het repertoire van Long Conversations bestaat uit alleen eigen werk.

Long Conversations hanteert een richtprijs van €300 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.