Liz & The Doctors

  • Band   /   Amsterdam/Den Haag/Delft/Rotterdam
  • #Disco #Pop #Soul
  • Klinkt als Jackson 5/Prince/Rihanna/Sam Smith/Nielson/Doe Maar/Lenny Kravitz/Amy Winehouse/Jamie Lidell

Indicatie €1100 - €1500

Stuur een persoonlijk bericht naar Liz & The Doctors

Check beschikbaarheid
Liz & The Doctors, Disco, Pop, Soul band

Liz & The Doctors bestaat uit:

Eliza Krul – Zang
Karel Stelder – Toetsen/Zang
Jelle Huiberts – Drums
Wouter Rijkée – Bas
Guyon Beck – Gitaar
Paul Akkermans – Gitaar

Het bandverhaal….ohja, hoe begon het ook alweer?

Oude matties Karel, Jelle, Guyon en Paul zaten eerder al samen in het succesvolle Karma’s Kitchen. Met hun eigen single L.O.V.E. speelden ze onder andere bij 3FM en wonnen ze de Vlaanderen Bokaal in Delft! Toen de zanger een andere weg in sloeg en de (o.a. dokters) studies aandacht vroegen, zijn de muzikale activiteiten op een lager pitje gezet.

Het bloed kruipt waar het niet gaan kan en in 2010 begon het alweer te kriebelen. De koppen werden bij elkaar gestoken en een nieuwe missie was geboren: met een groep vrienden vette muziek spelen!

Al snel werd Eliza benaderd om de band te joinen als frontdame en dat klikte gelijk! Eliza heeft haar eigen muzikale geschiedenis, onder andere met het haar solocarrière als Liz Kay, waarmee zij een top-40 hit scoorde op nummer 19 in 2007. In Delft is zij vooral bekend van de lokale pop/rock coverband Doggybag. Toen Wouter van Trio Vree na 1,5 jaar de nieuwe basgitarist werd, was de band compleet als Liz & The Doctors.

Wat we spelen?
Ons repertoire bestaat uit gouden knallers van vroeger, maar ook zeker uit de hitjes van vandaag! Dus zo’n beetje van The Beatles tot Rihanna. Geijkte covers gaan we kilometers uit de weg! Qua genre komen we vaak uit bij pop, soul & disco, maar we hebben zeker ook dance, rock en zelfs wat reggae! Hoe dan ook, het klinkt altijd funky en we zullen het publiek positief verrassen. Wees dus niet verbaast als we een Nederlandstalig nummer inzetten, Liz haar rap-kunsten vertoond of een gevoelig duetmomentje met Karel inzet!

Waarom zou je ons boeken?
Als wij spelen, maken we er altijd één groot feest van. We maken contact met het publiek en de energie spat er vanaf! We spelen dan ook écht voor ons plezier. Kortom, met ons haal je een zeer ervaren, maar vooral ook gezellige band met drie échte dokters in huis!

En wees gewaarschuwd, we verspreiden een besmettelijk muziekvirus, maar met de dokters gebeurt dat natuurlijk wel veilig…

Reviews

Liz & The Doctors heeft nog geen reviews.

Contact

Liz & The Doctors, Disco, Pop, Soul band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Karel

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Liz & The Doctors

Liz & The Doctors is een band uit Amsterdam/Den Haag/Delft/Rotterdam. Liz & The Doctors speelt muziek in de genres Disco, Pop & Soul. Liz & The Doctors heeft sinds de inschrijving op 24/07/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Liz & The Doctors klinkt als: Jackson 5/Prince/Rihanna/Sam Smith/Nielson/Doe Maar/Lenny Kravitz/Amy Winehouse/Jamie Lidell. Het repertoire van Liz & The Doctors bestaat uit alleen covers.

Liz & The Doctors hanteert een richtprijs van €1100 - €1500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.