Liz & The Doctors

  • Band   /   Amsterdam/Den Haag/Delft/Rotterdam
  • #Disco #Pop #Soul
  • Klinkt als Jackson 5/Prince/Rihanna/Sam Smith/Nielson/Doe Maar/Lenny Kravitz/Amy Winehouse/Jamie Lidell

Indicatie €1500

Stuur een persoonlijk bericht naar Liz & The Doctors

Check beschikbaarheid
Liz & The Doctors, Disco, Pop, Soul band

Liz & The Doctors is een ervaren coverband met roots in Delft. We kwamen in 2010 bij elkaar voor één missie: als vrienden de vetste covers spelen. De drie échte dokters (Guyon Beck, Karel Stelder & Paul Akkermans) en professioneel drummer Jelle Huiberts speelden al jaren samen. Met technische man Wouter Rijkée en communicatiebom Eliza Krul als frontdame erbij waren we compleet. De missie is geslaagd! Al 10 jaar spelen we vol energie in cafés, op bruiloften, evenementen en bedrijfsfeesten. And still going strong!

We spelen muziek van vroeger tot nu op geheel eigen wijze met een voorliefde voor pop, soul & disco. Ook dance, rock, Nederlandstalig en rock ’n roll komen voorbij. De geijkte nummers gaan we zoveel mogelijk uit de weg en met onze zes medleys vol verrassingseffecten krijgen we iedereen aan het dansen. Onze speelstijl is funky en we maken er één groot feest van. Omdat bij ons niets moet en alles mag, spelen we heerlijk vrij en straalt het plezier ervan af! Onze optredens zijn dan ook speels en een beetje gek, waarbij we met het publiek spelen voor die onvergetelijke extra vibe.

Met onze lichtshow ziet het er ook nog vrolijk uit en omdat we ook onze eigen geluidsinstallatie mee kunnen nemen, heb je in één keer alles in huis. Verzoeknummers zijn altijd welkom. Wel even vooraf aangeven.

Kortom, met ons haal je een zeer ervaren, toegankelijke en gezellige band in huis die nét even anders is dan de standaard coverband. Wel zoveel mogelijk vooruit boeken vanwege de dokters-diensten 🙂

Stoppen vinden we moeilijk, dus een tip: stroom eraf! Al kan er dan weer een leuke akoestische set ontstaan… Dat behoort overigens ook tot de mogelijkheden.

Reviews

Boek Liz & The Doctors en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Liz & The Doctors, Disco, Pop, Soul band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Karel

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Liz & The Doctors

Liz & The Doctors is een band uit Amsterdam/Den Haag/Delft/Rotterdam. Liz & The Doctors speelt muziek in de genres Disco, Pop & Soul. Liz & The Doctors heeft sinds de inschrijving op 24/07/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Liz & The Doctors klinkt als: Jackson 5/Prince/Rihanna/Sam Smith/Nielson/Doe Maar/Lenny Kravitz/Amy Winehouse/Jamie Lidell. Het repertoire van Liz & The Doctors bestaat uit alleen covers.

Liz & The Doctors hanteert een richtprijs van €1500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.