Little Breeze

Indicatie €600 - €1194

Stuur een persoonlijk bericht naar Little Breeze

Check beschikbaarheid
Little Breeze, Easy Listening, Country, Jazz band

Little Breeze is een akoestisch muzikaal trio die live muziek verzorgd tijdens verschillende gelegenheden als diners, (bedrijfs)borrels, recepties, verjaardagen, jubilea, openingen, op het terras, in bars/hotel/restaurants en andere gelegenheden/locaties. Overal waar geborreld wordt en waar men elkaar nog wil verstaan en daarnaast ook wil genieten van sfeervolle live-muziek.

Het trio bestaat uit een zangeres (Glenda Lems), gitaar (Alex Ouwehand) en contrabas (Ron Aarts)

Het repertoire is erg divers en bestaat uit muziek van onder andere Bob Dylan, The Beatles, Elvis Presley, Eva Cassidy of Micheal Jackson tot aan Britney Spears, Lady Gaga en vele andere klassiekers, allen op eigen wijze gespeeld.

Vanwege de diversiteit van het repertoire is Little Breeze daarom breed inzetbaar. Ook kan het repertoire en volume enigszins aan de gelegenheid worden aangepast. Daarnaast is het mogelijk om een drummer bij te boeken voor net even wat meer breeze.

Muziek

Somebody that I used to know

Just Dance Acoustic

Isnt she lovely

Reviews

Boek Little Breeze en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Little Breeze, Easy Listening, Country, Jazz band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Ron

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Little Breeze

Little Breeze is een band uit Hillegom. Little Breeze speelt muziek in de genres Easy Listening, Country & Jazz. Little Breeze heeft sinds de inschrijving op 30/04/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Little Breeze klinkt als: eva cassidy, bob dylan, adele, willie nelson, . Het repertoire van Little Breeze bestaat uit alleen covers.

Little Breeze hanteert een richtprijs van €600 - €1194 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.