Lincan Ensemble

  • Band   /   Zoetermeer
  • #Balkan #Gipsy #Jazz
  • Klinkt als Roemeense en Hongaarse zigeunermuziek

Indicatie €1200 - €1700

Stuur een persoonlijk bericht naar Lincan Ensemble

Check beschikbaarheid
Lincan Ensemble, Balkan, Gipsy, Jazz band

Het Lincan Ensemble werd in 2003 opgericht op initiatief van de musicus Giani Lincan in Nederland. Dit ensemble omvat momenteel 5 muzikanten (viool, accordeon, cimbaal, piano en contrabas.) Sommige van de bandleden zijn lid van de Lincan-familie en de andere muzikanten zijn muziek vrienden van Lincan. Samen maken zij allemaal de beste muziek kwaliteit. Sinds 2003 heeft het Lincan Ensemble zijn reputatie als professioneel orkest verdiend en treedt het in gerenommeerde concertzalen en festivals over de hele wereld op, zoals: Het Concertgebouw, De Doelen , Anton Phillips zaal in Nederland, Sziget festival in Hongarije, etc. Lincan Ensemble heeft ook een rijk muziek repertoire. Muzikanten van dit ensemble verplaatsen zich gemakkelijk van een muziekstijl naar een andere muziekstijl. Van de Roemeense muziek tot de jazz of klassieke muziek, of van de Hongaarse zigeunermuziek tot de Weense muziek. Live in concert tonen de muzikanten delen van virtuositeit, lyrische liederen, archaïsche en melancholieke liedjes. De instrumentale solisten wisselen op een spectaculaire manier verschillende muziekthema's uit. Unieke momenten met spectaculaire cimbaal solo’s waarbij het publiek gefascineerd wordt door het geluid van de cimbaal of de snelheid waarbij de hamers de snaren van de cimbaal raken. Met hun uitgebreide repertoire en hun uitzonderlijke arrangementen spreken ze muziekliefhebbers van alle genres aan. Lincan Ensemble garandeert 100% succes voor zijn concerten.

Muziek

Balkan luister muziek (Doina)

Variatie op het lyrische thema

Leeuwerik (Ciocarlia)

Reviews

Lincan Ensemble heeft nog geen reviews.

Contact

Lincan Ensemble, Balkan, Gipsy, Jazz band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Giani

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Lincan Ensemble

Lincan Ensemble is een band uit Zoetermeer. Lincan Ensemble speelt muziek in de genres Balkan, Gipsy & Jazz. Lincan Ensemble heeft sinds de inschrijving op 01/01/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Lincan Ensemble klinkt als: Roemeense en Hongaarse zigeunermuziek. Het repertoire van Lincan Ensemble bestaat uit alleen eigen werk.

Lincan Ensemble hanteert een richtprijs van €1200 - €1700 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.