Lijn 99 (Bus + band)

Indicatie €0 - €4000

Stuur een persoonlijk bericht naar Lijn 99 (Bus + band)

Check beschikbaarheid
Lijn 99 (Bus + band), Country, Rock 'n Roll band

Onze bus, gevuld met live, Country en Rock'n Roll muziek, podium en dansvloer, rijdt het hele jaar door naar festivals, (bedrijfs)feesten en evenementen in binnen- en buitenland.

De bus is feest-technisch compleet en is een (festival)tent, volwaardig podium, dansvloer, en vervoersmiddel van band en staff, in één.

Van buiten is hij knalgeel met een 'rokje' van blauw, en van binnen waant het publiek zich in een bruin café (minus de tap).

De bus is volledig autonoom; we hebben alleen een stroomaansluiting (kracht- of netstroom) nodig, en alle lampen, speakers, mengpanelen, rookmachines, en instrumenten zijn klaar om een onvergetelijke dag/avond neer te zetten. Plug-and-play!

De Band heeft 2 uur live muziek paraat en brengt daarmee een zeer gevarieerd middag- of avondprogramma. Daarnaast is er tussen de sets door een DJ die ervoor zorgt de sfeer stationair blijft lopen.

Muziek

Highway To Hell

Georgia On A Fast Train

Mashup

Reviews

Boek Lijn 99 (Bus + band) en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Lijn 99 (Bus + band), Country, Rock 'n Roll band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Sander

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Lijn 99 (Bus + band)

Lijn 99 (Bus + band) is een band uit Schaijk. Lijn 99 (Bus + band) speelt muziek in de genres Country & Rock 'n Roll. Lijn 99 (Bus + band) heeft sinds de inschrijving op 29/10/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Lijn 99 (Bus + band) klinkt als: Johnny Cash, CCR, Chuck Berry. Het repertoire van Lijn 99 (Bus + band) bestaat uit alleen covers.

Lijn 99 (Bus + band) hanteert een richtprijs van €0 - €4000 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.