DJ Patrick Bruiloft DJ

Indicatie €995 - €1995

Stuur een persoonlijk bericht naar DJ Patrick Bruiloft DJ

Check beschikbaarheid
DJ Patrick Bruiloft DJ, Allround, Nu-Disco, Entertainment dj

GEFELICITEERD! 
Jullie gaan trouwen! Jullie huwelijk wordt niet alleen een feest om jullie liefde voor elkaar te vieren, maar ook om deze vreugde te delen met vrienden en familie. DJ Patrick maakt graag van jullie feest een avond om nooit meer te vergeten! 

DJ Patrick heeft een uitgebreide allround muziek collectie, van de seventies/eighties tot top40 of lekker swingen op tropische klanken. Wij verzorgen de bruiloftshows door heel Nederland, Duitsland & Italië.

Geruime tijd van te voren spreken we samen de avond door, hierbij kunnen jullie de muziekkeuze en speciale wensen doorgeven. Van de eerste dans, jullie favoriete muziek en de muziek die jullie liever niet horen.

Onze bruiloftshows zijn flexibel inzetbaar, zowel voor grote bruiloften maar ook voor kleine. Wij passen ons aanbod compleet aan op jullie avond, om ervoor te zorgen dat precies de goede sfeer wordt verzorgd voor de mooiste dag van jullie leven.  

Muziek

Relight My Fire

Sexy als Ik Macarena Dans

Muziek

Reviews

Boek DJ Patrick Bruiloft DJ en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

DJ Patrick Bruiloft DJ, Allround, Nu-Disco, Entertainment dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Patrick

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over DJ Patrick Bruiloft DJ

DJ Patrick Bruiloft DJ is een DJ uit Arnhem. DJ Patrick Bruiloft DJ draait muziek in de stijlen Allround, Nu-Disco & Entertainment. DJ Patrick Bruiloft DJ heeft sinds de inschrijving op 04/02/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van DJ Patrick Bruiloft DJ klinkt als: Allround. Het repertoire van DJ Patrick Bruiloft DJ bestaat uit alleen covers.

DJ Patrick Bruiloft DJ hanteert een richtprijs van €995 - €1995 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.