Lev

  (4)
  • Band   /   Eindhoven
  • #Rock #Pop #Coverband
  • Klinkt als Maroon 5, Kings of Leon, Justin Bieber
  • 8 geverifieerde boekingen

Indicatie €900 - €1894

Stuur een persoonlijk bericht naar Lev

Check beschikbaarheid
Lev, Rock, Pop, Coverband band

De bandleden van Lev zijn door de wol geverfd en weten met hun onuitputtelijke energie Level elke gelegenheid op zijn kop te zetten! “Lev is more”: meer muzikaliteit, meer entertainment, meer energie, meer beleving, meer humor, meer interactie, meer flexibiliteit, meer waar voor je geld! Boek je Lev, dan gaat het dak eraf en zal je achteraf beamen dat Lev de enige juiste keuze was!

Lev bestaat uit 5 ras muzikanten die volledig op elkaar ingespeeld zijn en van alle markten thuis zijn. Alle muziekstijlen komen voorbij en worden met twee handen aangepakt en met een flinke dot “LEVsaus” het publiek in geknald! Een (cover)band met een eigen stijl en identiteit die het meer dan waar maakt, telkens weer.

Humor is een rode draad door de hele show van Lev heen. Met zijn cabereske manier van presenteren heeft zanger Stefan de Roon (ex K-otic & MmoozZ) elke show weer de lachers op z’n hand. Samen met “partner in crime” bassist Chris Vingerhoets (ex Hillstreet) improviseren zij de hele avond en komen ze telkens weer met ingenieuze manieren om het publiek nog meer te entertainen en te blijven boeien!!

Muziek

Can't stop the feeling

Streets

Parijs

Reviews

Door op 03/01/2018

A feast!!! Like always!

Door op 23/09/2017

Always a ball with these lads! There turned the place up side down...again!

Door op 04/09/2017

Super optreden gehad met deze rasmuzikanten voor ons bedrijfsfeest! Maken absoluut waar wat ze schrijven: met veel humor en luisterend naar het publiek passen ze hun nummers aan en nemen bijv ook verzoeknummers aan. Het dak ging eraf!

Contact

Lev, Rock, Pop, Coverband band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Chris

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Lev

Lev is een band uit Eindhoven. Lev speelt muziek in de genres Rock, Pop & Coverband. Lev heeft sinds de inschrijving op 30/08/2017 in totaal 8 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Lev klinkt als: Maroon 5, Kings of Leon, Justin Bieber. Het repertoire van Lev bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Lev krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van 4 reviews.

Lev hanteert een richtprijs van €900 - €1894 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.