Carmen Electro

  • DJ   /   Amsterdam
  • #Electronic
  • Klinkt als Underground Resistance, Aux 88, Keith Tucker, Kraftwerk, Drexciya, E.R.P., DJ Godfather, Detroit In Effect, Dexter, DJ Dijital, Ectomorph, Egyptian Lover

Indicatie €25

Stuur een persoonlijk bericht naar Carmen Electro

Check beschikbaarheid
Carmen Electro, Electronic dj

Carmen Electro staat voor onvervalste electro, het genre dat het prototype was voor zowel hiphop als techno, twee elektronische stijlen die pas later ontwikkelden. Electro heeft nooit het grote publiek bereikt zoals hiphop en techno dat wel hebben gedaan, maar de muziek is in staat om menig dansvloer te ontbranden met haar rauwe energie en vloeiende 808 beats. Carmen Electro draait voornamelijk uit Detroit (Underground Resistance e.a) en Den Haag (Bunker, Panzerkreuz) afkomstige electro, maar heeft ook de nodige chille tegenhangers die zijn sets in balans brengen.

Reviews

Carmen Electro heeft nog geen reviews.

Contact

Carmen Electro, Electronic dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Leon

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Carmen Electro

Carmen Electro is een DJ uit Amsterdam. Carmen Electro draait muziek in de stijlen Electronic. Carmen Electro heeft sinds de inschrijving op 03/01/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Carmen Electro klinkt als: Underground Resistance, Aux 88, Keith Tucker, Kraftwerk, Drexciya, E.R.P., DJ Godfather, Detroit In Effect, Dexter, DJ Dijital, Ectomorph, Egyptian Lover. Het repertoire van Carmen Electro bestaat uit alleen eigen werk.

Carmen Electro hanteert een richtprijs van €25 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.