Suzanne Sanders

  (1)
  • Soloartiest   /   Zoetermeer
  • #Alternatief #Keltisch #Pop
  • Klinkt als Kate Bush, Joni Mitchell & Joan Baez
  • 1 geverifieerde boeking

Indicatie €75 - €499

Stuur een persoonlijk bericht naar Suzanne Sanders

Check beschikbaarheid
Suzanne Sanders, Alternatief, Keltisch, Pop soloartist

Suzanne Sanders (1995) is een Zoetermeerse singer-songwriter. Suzanne schrijft haar eigen liedjes en begeleid zichzelf op akoestische gitaar. De muziek die zij maakt is eigenzinnig en intiem. Mystieke droom pop met melancholische thema's en metaforische teksten. Kleine mystieke verhalen. Met haar unieke heldere stemgeluid, haar natuurlijke vibrato en stembereik van bijna vier octaven, wordt zij vaak vergeleken met artiesten als Joan Baez, Joni Mitchell en Kate Bush.

Suzanne begon op haar negende met zingen. Zij startte bij een kinderkoor en volgde daarna musical zanglessen. Ook haar voorliefde voor theater en musical ontstond op vroege leeftijd. Op haar zeventiende nam Suzanne ballet en musical lessen en stond zij in de productie van midzomernacht droom. In de zomer van 2013 werd Suzanne aangenomen bij de opleiding Albeda Muzikant/Producer in Rotterdam. Tijdens haar studie leert Suzanne het componeren, produceren en presenteren van haar eigen muziek. In december 2014 stond Suzanne als finalist in de finale van de Music Matters Awards van Rotterdam. Ook bracht Suzanne tijdens de afronding van deze studie haar eerste album uit genaamd: MyStorieS. Op het album hoor je een bijzondere diversiteit van instrumenten: gitaar, piano, harp, cello, viool, contrabas, drums en percussie. Kleine mystieke verhalen in een dromerige theatrale sfeer met Keltische invloeden.

Op 28 mei 2017 was de release van het album MyStorieS in Theater Walhalla Rotterdam. Op deze middag werd het theater gevuld met: muziek, dans, verhalen, gedichten en een expositie met gerelateerde kunstwerken. Uit het album vloeide drie muziekvideo's: Disappear, Creature In The Night en Better Dream On.

In augustus 2019 besloot Suzanne, na twee jaar met band te hebben gewerkt, om solo verder te gaan.

Muziek

Disappear

Disappear

Better Dream On

Foto's

Reviews

Door op 28/02/2019

Het was een geweldig optreden, Suzanne voelde goed aan wat ons publiek wilde. Het contact vooraf was prima en ik kan Suzanne zeker aanbevelen :)

Contact

Suzanne Sanders, Alternatief, Keltisch, Pop soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Suzanne

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Suzanne Sanders

Suzanne Sanders is een solo-artiest uit Zoetermeer. Suzanne Sanders maakt vooral muziek in de genres Alternatief, Keltisch & Pop. Suzanne Sanders heeft sinds de inschrijving op 02/05/2018 in totaal 1 geverifieerde boeking via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Suzanne Sanders klinkt als: Kate Bush, Joni Mitchell & Joan Baez. Het repertoire van Suzanne Sanders bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Suzanne Sanders krijgt 4.5 uit 5 sterren op basis van één review.

Suzanne Sanders hanteert een richtprijs van €75 - €499 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.