LedZ Go Purple

Indicatie €700 - €900

Stuur een persoonlijk bericht naar LedZ Go Purple

Check beschikbaarheid
LedZ Go Purple, Rock, Blues, Tributeband band

Wij spelen de muziek van twee grote bands uit de rock geschiedenis: Deep Purple en Led Zeppelin. In 2015 stond Ledz Go Purple op het Rory Gallagher International Tribute Festival in Ballyshannon, Ierland. Een avondvullend repertoire doordrenkt met de typische '60/'70 rock sound: virtuoos gitaarwerk, vette drums, krachtige vocals en een authentiek Hammond orgel. De band bestaat uit vijf ervaren rockmuzikanten en je kan er niet omheen; wij bezorgen je een tóp avond met de beste Deep
Purple en Led Zeppelin classic rock!

Contact

LedZ Go Purple, Rock, Blues, Tributeband band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Dave

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over LedZ Go Purple

LedZ Go Purple is een band uit Haarlem. LedZ Go Purple speelt muziek in de genres Rock, Blues & Tributeband. LedZ Go Purple heeft sinds de inschrijving op 08/12/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van LedZ Go Purple klinkt als: Led Zeppelin, Deep Purple. Het repertoire van LedZ Go Purple bestaat uit alleen covers.

LedZ Go Purple hanteert een richtprijs van €700 - €900 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.