leckTrick

  (2)
  • DJ   /   Amsterdam
  • #Disco #Pop #Nu-Disco
  • Klinkt als Bekende en minder bekende disco uit de jaren 70-80 in nieuwe remixjasjes (Todd Terje, Breakbot, LNTG...)
  • 2 geverifieerde boekingen

Indicatie €250 - €400

Stuur een persoonlijk bericht naar leckTrick

Check beschikbaarheid
leckTrick, Disco, Pop, Nu-Disco dj

leckTrick (Patrick Stastra) draait op alle soorten feestjes en past zijn muziek daar ook op aan. Zijn voorliefde voor disco & vocals hoor je zowel in zijn "commerciële" sets (tijdens bruiloften / bedrijfsfeesten), maar ook in zijn housesets (tijdens de Animal Language KAFE RAVE & in clubs in Amsterdam e.o.). leckTrick is vooral een diverse dj met meer dan 10 jaar ervaring die een enorme berg aan muziek bij elkaar heeft gesprokkeld om bruiloften tot hoogtepunten te brengen en hipsters te laten heupwiegen. Verwacht geen keiharde rammende housebeats, maar blije liedjes, soms de handen in de lucht en verliefd dansende mensen op de dansvloer.

Muziek

Animal Language - De Doofpot

Animal Language - Buitencafe

Reviews

Door op 24/05/2016

Goede DJ! Lecktrick draaide een heerlijke mix van disco, pop en meer op ons festival. Ideaal voor een goede sfeer op jouw evenement en mensen de dansvloer te laten opgaan.

Door op 15/10/2015

LeckTrick draait hele fijne deuntjes die door alle leeftijden leuk worden gevonden. Ik heb hem uitgenodigd voor de opening van een nieuwe expositie bij ons in de KIS galerie. Er kwam zeer gemêleerd publiek, maar daar wist de DJ goed op in te spelen. Patrick is verder ook een heel fijn persoon om mee samen te werken. Ideaal voor zowel borrels als dansfeesten!

Contact

leckTrick, Disco, Pop, Nu-Disco dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Patrick

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over leckTrick

leckTrick is een DJ uit Amsterdam. leckTrick draait muziek in de stijlen Disco, Pop & Nu-Disco. leckTrick heeft sinds de inschrijving op 29/05/2015 in totaal 2 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van leckTrick klinkt als: Bekende en minder bekende disco uit de jaren 70-80 in nieuwe remixjasjes (Todd Terje, Breakbot, LNTG...). Het repertoire van leckTrick bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: leckTrick krijgt 4.0 uit 5 sterren op basis van 2 reviews.

leckTrick hanteert een richtprijs van €250 - €400 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.