Carmen & Carmen

Indicatie €100 - €150

Stuur een persoonlijk bericht naar Carmen & Carmen

Check beschikbaarheid
Carmen & Carmen, Alternatief, Singer-songwriter, Akoestisch soloartist

Zingen doe ik al heel lang, maar ook het schrijven van songteksten. Later is daar de gitaar bijgekomen om zowel mijn eigen materiaal maar ook het werk van Tom Waits, J.J.Cale en Amy Winehouse een eigen draai aan te geven, vind ik heerlijk om te spelen.

Momenteel speel ik weer met mijn vaste ukelele begeleider samen alwaar wij een mix van muziekstijlen spelen. Daarvoor spelen we het liefste in kleine gelegenheden zoals tuinfeestjes, expositie, huiskamerconcerten, receptie's, festival-le-tjes, aan de keukentafel, of voor een "Ladies Night" maar ook op uitvaart ceremonies spelen we graag!

Muziek

Losing

Temptation

De Brug

Reviews

Boek Carmen & Carmen en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Carmen & Carmen, Alternatief, Singer-songwriter, Akoestisch soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Laura

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Carmen & Carmen

Carmen & Carmen is een solo-artiest uit Amsterdam . Carmen & Carmen maakt vooral muziek in de genres Alternatief, Singer-songwriter & Akoestisch. Carmen & Carmen heeft sinds de inschrijving op 04/10/2016 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Carmen & Carmen klinkt als: Marianne Faithfull, Eartha Kitt, Sela Sue, Lianne la Haves, Laura Louise Currie. Het repertoire van Carmen & Carmen bestaat uit covers en eigen werk.

Carmen & Carmen hanteert een richtprijs van €100 - €150 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.