Late Night Serenade

  • Band   /   Haarlem
  • #Soul #Disco #Pop
  • Klinkt als Late Night Serenade
  • 1 geverifieerde boeking

Indicatie €700 - €1500

Stuur een persoonlijk bericht naar Late Night Serenade

Check beschikbaarheid
Late Night Serenade, Soul, Disco, Pop band

Late Night Serenade, the acoustic party for every event!

Late Night Serenade is een akoestisch duo. Ze spelen de leukste covers uit alle stijlen. Met veel speel ervaring in zowel het binnen- als buitenland zorgen ze voor de beste muzikale aankleding voor uw evenement. Geschikt voor alle gelegenheden!

Beide muzikanten hebben gestudeerd aan het conservatorium. Kwaliteit gegarandeerd! Wat maakt Late Night Serenade uniek? Zoals de meeste duo's kunnen wij zorgen voor de juiste sfeer op uw evenement en spelen we 'achtergrondmuziek'. Wil je meer? Met behulp van een kick box, wat percussie, funky gitaren, strakke vocalen en een groot feestrepertoire, toveren wij jou evenement om tot een echt dansfeest. Je hoeft dus geen grote band te boeken om te kunnen dansen!

Een leuk weetje: naast dat dit duo op bruiloften, ceremonies, bedrijfsfeesten, in cafe's en restaurants speelt hebben ze al vaak op grote evenementen en in mooie locaties gespeeld. O.a. Ahoy Rotterdam, Haarlem Jazz, Jazz in de Gracht in Den Haag, Patronaat Haarlem, Poppodium de Duycker in Hoofddorp, Gebroeders de Nobel in Leiden en in het AZ stadion in Alkmaar!

Genre: Pop, soul, funk, rock, R&B, jazz, latin, dance, Top40

Muziek

Man In The Mirror - Michael...

Medley

Them There Eyes (Jazz)

Reviews

Boek Late Night Serenade en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Late Night Serenade, Soul, Disco, Pop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Bas

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Late Night Serenade

Late Night Serenade is een band uit Haarlem. Late Night Serenade speelt muziek in de genres Soul, Disco & Pop. Late Night Serenade heeft sinds de inschrijving op 04/08/2016 in totaal 1 geverifieerde boeking via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Late Night Serenade klinkt als: Late Night Serenade. Het repertoire van Late Night Serenade bestaat uit alleen covers.

Late Night Serenade hanteert een richtprijs van €700 - €1500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.