Luberto Van Buiten

  • Band   /   Soest
  • #Nederpop #Rock
  • Klinkt als Blof, Goede Doel, De Dijk, Van Dik Hout, Kings of Leon, Editors

Indicatie €350 - €1200

Stuur een persoonlijk bericht naar Luberto Van Buiten

Check beschikbaarheid
Luberto Van Buiten, Nederpop, Rock band

Nederpop/rock band Laagland is opgericht in 2003. Het repertoire bestaat uit een mix van eigen werk, covers van bands als Blof, Het Goede Doel, IOS en De Dijk en hertalingen van internationale bands waaronder Kings of Leon, Snow Patrol, Counting Crows en The Editors. Deze combi blijkt een uitstekend recept voor een geweldige avond luisteren, dansen en meezingen.
De zesmansformatie heeft inmiddels dan ook een behoorlijk palmares opgebouwd: Laagland speelde onder meer op de Dam in Amsterdam, diverse Koninginnefestivals en welbekende podia als Stairway to Heaven en Tivoli de Helling in Utrecht en De Flint in Amersfoort. Verder speelde Laagland met diverse gevestigde muzikanten als Guus Meeuwis (2007 en 2016), Rowwen Hèze (2009), de 3J’s (2010) en De Edwin Evers Band (2013), Boston Tea Party (2015).

Reviews

Luberto Van Buiten heeft nog geen reviews.

Contact

Luberto Van Buiten, Nederpop, Rock band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Luberto

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Luberto Van Buiten

Luberto Van Buiten is een band uit Soest. Luberto Van Buiten speelt muziek in de genres Nederpop & Rock. Luberto Van Buiten heeft sinds de inschrijving op 09/01/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Luberto Van Buiten klinkt als: Blof, Goede Doel, De Dijk, Van Dik Hout, Kings of Leon, Editors. Het repertoire van Luberto Van Buiten bestaat uit covers en eigen werk.

Luberto Van Buiten hanteert een richtprijs van €350 - €1200 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.