L3

Indicatie €150 - €350

Stuur een persoonlijk bericht naar L3

Check beschikbaarheid
L3, Singer-songwriter, Akoestisch ensemble

L3 staat voor Limburgse Luister Liedjes. Maar ook wel de L van Liefde. Liefde voor de muziek, voor het leven, voor ‘zij die het dichtst bij ons staan’ en natuurlijk voor Limburg.
De teksten zijn geschreven door Erwin, geïnspireerd op het dagelijks leven en ervaringen of herinneringen uit het verleden. Soms confronterend, dan weer met een glimlach. Openhartig en eerlijk. Weemoedig en soms ook kritisch.
Ghislaine en Huub hebben hier de muziek bij gecomponeerd en dat gebeurt steeds in een prettig samenwerkingsproces. Gedrieën voeren ze de liederen uit met meerstemmige zang, piano, accordeon, basgitaar en gitaar. Het repertoire is afwisselend van ballad tot tango, van uptempo tot rustige nummers. Indien gewenst kan het repertoire ook uitgebreid worden met nummers uit het easy listening-genre of Limburgse evergreens nummers.

Muziek

Es ich dit leedsje zing

Vur de luuj die vertroewe

Es ich nao dich kiek

Reviews

Boek L3 en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

L3, Singer-songwriter, Akoestisch ensemble

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Erwin

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over L3

L3 is een ensemble uit Gulpen. L3 speelt muziek in de stijlen Singer-songwriter & Akoestisch. L3 heeft sinds de inschrijving op 10/12/2019 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van L3 klinkt als: Gé Reinders. Het repertoire van L3 bestaat uit covers en eigen werk.

L3 hanteert een richtprijs van €150 - €350 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.