Kwintet Wim Heijman

  • Band   /   Veghel
  • #Jazz #Easy Listening
  • Klinkt als Frank Sinatra, Tonny Bennet Nat King Cole

Indicatie €300 - €1000

Stuur een persoonlijk bericht naar Kwintet Wim Heijman

Check beschikbaarheid
Kwintet Wim Heijman, Jazz, Easy Listening band

Kwintet Wim Heijman
Al jaren is zanger Wim Heijman een graag geziene gast bij alle denkbare gelegenheden in de regio Oost Brabant en zelfs regelmatig ver daarbuiten.
Voldoende redenen voor een paar door de wol geverfde muzikanten om Wim te willen gaan begeleiden in een avondvullend programma waarin uitsluitend live wordt opgetreden, in tegenstelling tot orkestbanden, waar hij normaal gebruik van maakt en nemen zij u mee terug naar de glorie tijden van de Amerikaanse Music Halls en Night Clubs waar de grote crooners als Frank Sinatra, Tonny Bennet, Sammy Davis jr. Mel Tormee Dean Martin etc. hun triomfen vierden. Zij genereerden een repertoire dat door de jaren heen gebleven is, gebundeld als The Real Book en nog steeds over de gehele wereld word gespeeld, maar ook het hedendaagse repertoire krijgt aandacht van Wim en zijn musici.

Reviews

Boek Kwintet Wim Heijman en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Kwintet Wim Heijman, Jazz, Easy Listening band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Wim

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Kwintet Wim Heijman

Kwintet Wim Heijman is een band uit Veghel. Kwintet Wim Heijman speelt muziek in de genres Easy Listening & Jazz. Kwintet Wim Heijman heeft sinds de inschrijving op 27/06/2016 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Kwintet Wim Heijman klinkt als: Frank Sinatra, Tonny Bennet Nat King Cole. Het repertoire van Kwintet Wim Heijman bestaat uit alleen covers.

Kwintet Wim Heijman hanteert een richtprijs van €300 - €1000 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.