Krolsch

  • Band   /   Utrecht
  • #Akoestisch #Rock #Pop
  • Klinkt als Jaren 60 tot nu met een eigentijdse sound

Indicatie €250 - €650

Stuur een persoonlijk bericht naar Krolsch

Check beschikbaarheid
Krolsch, Akoestisch, Rock, Pop band

“Krolsch speelt muziek uit de jaren 60 tot nu. Wij spelen niet alleen de hits die iedereen kent, maar vooral de hits waarvan mensen vergeten zijn dat het ooit hits waren. Samen met het publiek maken we er een afwisselende en vooral gezellige muzikale avond van. Dát is genieten. Dát is Krolsch!”
Krolsch uit Utrecht is een coverband met een gevarieerd repertoire. We spelen pop/rock nummers uit de jaren 60 tot nu, voorzien van een hedendaagse sound. Onze band is een vriendengroep die bestaat uit enthousiaste muzikanten. Krolsch wordt aangevoerd door zangeres Jolijn. Onze gitaristen Coen en Daniel staan garant voor een vol, warm gitaargeluid en solo’s die het publiek meevoeren in de muziek. Tot slot zorgen Axel (drums) en Erik (bas) er voor dat alles van een stevige basis is voorzien. Samen met het publiek zijn dit dé ingrediënten voor een afwisselende en gezellige muzikale avond!

Muziek

Somebody To Love

Always On The Run

Heavy Cross

Reviews

Boek Krolsch en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Krolsch, Akoestisch, Rock, Pop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Coen

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Krolsch

Krolsch is een band uit Utrecht. Krolsch speelt muziek in de genres Akoestisch, Pop & Rock. Krolsch heeft sinds de inschrijving op 24/08/2014 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Krolsch klinkt als: Jaren 60 tot nu met een eigentijdse sound. Het repertoire van Krolsch bestaat uit alleen covers.

Krolsch hanteert een richtprijs van €250 - €650 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.