Koos van Eijk

Indicatie €150 - €400

Stuur een persoonlijk bericht naar Koos van Eijk

Check beschikbaarheid
Koos van Eijk, Singer-songwriter, Pop, Folk soloartist

Koos van Eijk zingt dromerige melodieën en schrijft beeldende teksten (meestal in het Engels) en speelt sfeervolle akkoorden op piano (akoestisch en/of Fender Rhodes). Vaak herkennen mensen iets van Tom Waits of Randy Newman in zijn muziek maar het is toch vooral Koos van Eijk.
Voor zijn nieuwe single "Meantime" (januari 2020) werkte hij samen met gerenomeerde muzikanten. Dit liedje gaat over het moment waarop de nacht overgaat in de dag en alles nog 'in de tussentijd' is.
Koos heeft zijn eigen geluid en zingt over de schilderijen van Edward Hopper, nachtelijke autoritten, ochtenden die aanbreken, goocheltrucks en meer.
Solo mogelijk maar ook met gitarist en/of contrabassist

Reviews

Boek Koos van Eijk en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Koos van Eijk, Singer-songwriter, Pop, Folk soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Koos

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Koos van Eijk

Koos van Eijk is een solo-artiest uit Utrecht. Koos van Eijk maakt vooral muziek in de genres Singer-songwriter, Pop & Folk. Koos van Eijk heeft sinds de inschrijving op 03/03/2020 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Koos van Eijk klinkt als: Tom Waits, Randy Newman, Elliott Smith. Het repertoire van Koos van Eijk bestaat uit alleen eigen werk.

Koos van Eijk hanteert een richtprijs van €150 - €400 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.