Koffie, Thee & Fris

  (5)
  • Band   /   Groningen
  • #Akoestisch #Allround #Coverband
  • Klinkt als The Kinks, Van Morrison, De Dijk, ABBA, Neil Young, Daft Punk, Francoise Hardy, The Band, The Byrds, Alex Chilton, The Common Linnets
  • 8 geverifieerde boekingen

Indicatie €99 - €199

Stuur een persoonlijk bericht naar Koffie, Thee & Fris

Check beschikbaarheid
Koffie, Thee & Fris, Akoestisch, Allround, Coverband band

Koffie, Thee & Fris brengt bekende hits, golden oldies en aanstekelijke meezingers op een acceptabel geluidsniveau. Ideaal voor feesten, recepties, huiskamerconcerten en kleine podia.

Muziek

Mr. Spaceman

Heart of Gold

S.O.S.

Reviews

Door op 12/10/2019

Ons 30-jarig huwelijksfeest werd een geweldig happening door deze fantastische muziekgroep! Heerlijke ontspannen muziek. Er werd ook gedanst op het eind! Aanrader voor uw huis-/tuin- en keukenfeest (met koffie en thee en zo) maar ook voor het grotere werk! Jan Bos, Rolde

Door op 28/04/2019

Aardige, serieuze muzikanten.
Het trio paste in het concept bij Het Lokaal op Koningsdag.
Wij zijn goed te spreken over hetgeen ze ten gehore hebben gebracht.
Dikke pluim

Door op 11/03/2019

Ondanks dat ze nog nooit voor studenten hadden opgetreden, wisten Auko, Elske en Theo ook bij ons vanaf het eerste moment de juiste toon te zetten. Met de klassieke hitjes in hun repertoire wisten ze iedereen mee te krijgen in een supergezellige sfeer. Het contact vooraf met Elske verliep heel soepel en Koffie, Thee en Fris was erg flexibel in onze wensen. Voor het enthousiasme dat ze meebrachten is de prijs echt een koopje!

Contact

Koffie, Thee & Fris, Akoestisch, Allround, Coverband band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Elske

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Koffie, Thee & Fris

Koffie, Thee & Fris is een band uit Groningen. Koffie, Thee & Fris speelt muziek in de genres Akoestisch, Allround & Coverband. Koffie, Thee & Fris heeft sinds de inschrijving op 07/08/2018 in totaal 8 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Koffie, Thee & Fris klinkt als: The Kinks, Van Morrison, De Dijk, ABBA, Neil Young, Daft Punk, Francoise Hardy, The Band, The Byrds, Alex Chilton, The Common Linnets. Het repertoire van Koffie, Thee & Fris bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Koffie, Thee & Fris krijgt 4.4 uit 5 sterren op basis van 5 reviews.

Koffie, Thee & Fris hanteert een richtprijs van €99 - €199 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.