Kliff & Kompanen

  • Band   /   Hoofddorp
  • #Rock 'n Roll #Akoestisch #Country
  • Klinkt als Instrumentale nummers eind vijftiger jaren vorige eeuw, Cliff Richard, maar ook Bruce Sprinsteen, Eric Clapton, Johny Cash e.a. Over het algemeen ballads met een vleugje rock. Muziek geschikt voor kleine- en grote ruimtes.
  • 1 geverifieerde boeking

Indicatie €0 - €250

Stuur een persoonlijk bericht naar Kliff & Kompanen

Check beschikbaarheid
Kliff & Kompanen, Rock 'n Roll, Akoestisch, Country band

Over Kliff & Kompanen
Kliff en Kompanen is voortgekomen uit bekende en zeer succesvolle Haarlemmermeerse band NisPen. Bezetting drums, basgitaar, gitaar, sologitaar, toetsen en meerstemmige zang. Het repertoire bestaat uit instrumentale nummers van o.a. Shadows, Ventures e.d. daarnaast worden er covers gespeeld van Cliff Richard, Bruce Springsteen, Eric Clapton, Johnny Cash, The Byrds, CSN en anderen uit de eind vijftiger- begin zestiger jaren van de vorige eeuw. Rustige muziek met hier en daar een up-tempo nummer. Indien het publiek en de setting dat toelaten dan worden de hedendaagse hits (o.a. Kensington, Hollis Brown) ook niet geschuwd! Maar toch vooral een feest der herkenning voor het publiek van 55+!

Muziek

Teach Your Children

Dancing in the dark

Danger

Reviews

Kliff & Kompanen heeft nog geen reviews.

Contact

Kliff & Kompanen, Rock 'n Roll, Akoestisch, Country band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Heike

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Kliff & Kompanen

Kliff & Kompanen is een band uit Hoofddorp. Kliff & Kompanen speelt muziek in de genres Rock 'n Roll, Akoestisch & Country. Kliff & Kompanen heeft sinds de inschrijving op 13/07/2015 in totaal 1 geverifieerde boeking via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Kliff & Kompanen klinkt als: Instrumentale nummers eind vijftiger jaren vorige eeuw, Cliff Richard, maar ook Bruce Sprinsteen, Eric Clapton, Johny Cash e.a. Over het algemeen ballads met een vleugje rock. Muziek geschikt voor kleine- en grote ruimtes.. Het repertoire van Kliff & Kompanen bestaat uit alleen covers.

Kliff & Kompanen hanteert een richtprijs van €0 - €250 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.