Kingsway

  • Band   /   Drunen/loon op zand
  • #Pop #Country #Dance
  • Klinkt als The common linnets,Taylor Swift,

Indicatie €250

Stuur een persoonlijk bericht naar Kingsway

Check beschikbaarheid
Kingsway, Pop, Country, Dance band

Kingsway is te boeken voor verschillende gelegenheden, zowel op de voorgrond als op de achtergrond: Voor huiskamer concerten, tijdens het weggeven van je droomvrouw/droomman of gewoon gezellig bij jou in de stamkroeg om de hoek!!

MAAK KENNIS MET

Kingsway bestaat uit twee personen, Evy Boons en Glenn van de Wiel. Midden 2014 hebben ze besloten om een akoestisch duo te worden met zowel eigen werk als cover werk. Het bereik en de warme kleur die vocaliste Evy heeft wordt begeleid door het pakkende gitaarspel van gitarist Glenn .Tot nu toe is het duo bezig met het schrijven van eigen werk, maar tot die tijd hebben ze een volledige set met de bekendste nummers uit de top-50. Het duo brengt op 12 december 2014 hun eerste cover single uit van het nummer ” Ordinary love “. Kingsway is te boeken voor diverse gelegenheden wilt u hier meer informatie over kunt u contact opnemenmet ons via dit mail adres.

Muziek

Racoon - Love You More

Ordinary Love

Katy Perry - Dark Horse

Reviews

Boek Kingsway en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Kingsway, Pop, Country, Dance band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Glenn

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Kingsway

Kingsway is een band uit Drunen/loon op zand. Kingsway speelt muziek in de genres Country, Dance & Pop. Kingsway heeft sinds de inschrijving op 23/11/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Kingsway klinkt als: The common linnets,Taylor Swift,. Het repertoire van Kingsway bestaat uit covers en eigen werk.

Kingsway hanteert een richtprijs van €250 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.