Katrin Kögel

  (1)
  • Soloartiest   /   Amsterdam
  • #Soul #Easy Listening #Jazz
  • Klinkt als Eva Cassidy, Bill Withers, James Taylor
  • 1 geverifieerde boeking

Indicatie €550

Stuur een persoonlijk bericht naar Katrin Kögel

Check beschikbaarheid
Katrin Kögel, Soul, Easy Listening, Jazz soloartist

Katrin = kippenvel! Met haar warme, volle stemgeluid zingt ze elk lied alsof het speciaal voor jullie is geschreven. Ze raakt de luisteraar midden in het hart. Begeleid door een akoestisch gitarist of door haar swingend, akoestisch bandje met contrabas en drums, maakt zij iedere gelegenheid absoluut onvergetelijk. Denk aan een romantische ceremonie met zang en gitaar of een combinatie met contrabas en drums bij de borrel, voor een heerlijke, ontspannen sfeer en gezelligheid!

Van wonderschone ballads tot swingend repertoire van jazz-, soul- en popparels: met Katrin is het een muzikaal warm bad voor elke gelegenheid!

Muziek

Have I told you lately

Love me tender

You're not what I need

Reviews

Door op 24/11/2017

De communicatie vooraf was erg duidelijk. De band was ruim op tijd op de locatie en ze hadden er duidelijk veel zin in. De muziek was echt bovenverwachting! De perfecte toevoeging aan ons evenement! We hebben erg veel positieve reacties ontvangen van onze gasten!

Contact

Katrin Kögel, Soul, Easy Listening, Jazz soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Klaas

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Katrin Kögel

Katrin Kögel is een solo-artiest uit Amsterdam. Katrin Kögel maakt vooral muziek in de genres Easy Listening, Soul & Jazz. Katrin Kögel heeft sinds de inschrijving op 30/08/2017 in totaal 1 geverifieerde boeking via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Katrin Kögel klinkt als: Eva Cassidy, Bill Withers, James Taylor. Het repertoire van Katrin Kögel bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Katrin Kögel krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van één review.

Katrin Kögel hanteert een richtprijs van €550 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.