K-Street Jazzband

  • Band   /   Bergen op Zoom
  • #Jazz #Brass #Gospel
  • Klinkt als Rebirth Brass Band, Tuba Skinny, Kermit Ruffins, Dixieland, Oude Stijl, Firehouse Five Plus Two

Indicatie €300 - €600

Stuur een persoonlijk bericht naar K-Street Jazzband

Check beschikbaarheid
K-Street Jazzband, Jazz, Brass, Gospel band

Twaalf enthousiaste muzikanten vormen samen het jongste traditionele jazzorkest van de Benelux: de K-Street Jazzband.

Van diep in een middeleeuwse kelder tot 60m hoog op een kerktoren en van een honderd jaar oude Deense raderboot tot studentengala's en theatervoorstellingen de succesformule is steeds dezelfde is: goede muziek, ongeremd enthousiasme en een flinke lepel onvoorspelbaarheid!

Over een ding zijn ze het eens: Niets klinkt beter dan de rauwe oervorm van de jazzmuziek!

Louche cafés, 40 graden in de schaduw en op de achtergrond het rollende geluid van de Mississippi: New Orleans, de Big Easy. Dát is waar de jazz zo rond 1900 voor het eerst het levenslicht zag. De K-Street Jazzband houdt het dan ook bij voorkeur ,traditional': de actie bevindt zich tussen 1900-1920. Dat betekent een authentieke bezetting van koper, hout, vel en snaren die samen zingen, akkoorden neerzetten, ritme maken en collectief soleren.

Als je denkt dat oubollige, saaie en ondansbare muziek oplevert heb je het mis: het is jazzmuziek zoals je het nog nooit hebt gezien! Bij de K-Street Jazzband zit je niet in een donker zaaltje met nog tien pechvogels op een wervelkolom-slopend stoeltje te wachten tot de pauze begint. Je bent buiten, je loopt met de zon op je gezicht tussen de mensen op straat of zit te genieten aan een terrasje. In verte hoor je een dof gebonk aan komen, dan een witte gloed, een trompetsignaal klinkt en voor je het weet zit je er midden in!

​Traditionele straatjazz is één en al beleving. Of het nu je voeten zijn of je heupen die bewegen, de muziek en het enthousiasme van de muzikanten sleept je mee!

Muziek

Rhythm-sectie

Zang + begeleiding.

Solo + begeleiding

Reviews

K-Street Jazzband heeft nog geen reviews.

Contact

K-Street Jazzband, Jazz, Brass, Gospel band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - K-Street Jazzband

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over K-Street Jazzband

K-Street Jazzband is een band uit Bergen op Zoom. K-Street Jazzband speelt muziek in de genres Jazz, Brass & Gospel. K-Street Jazzband heeft sinds de inschrijving op 05/04/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van K-Street Jazzband klinkt als: Rebirth Brass Band, Tuba Skinny, Kermit Ruffins, Dixieland, Oude Stijl, Firehouse Five Plus Two . Het repertoire van K-Street Jazzband bestaat uit alleen covers.

K-Street Jazzband hanteert een richtprijs van €300 - €600 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.