Just Houda

  • Soloartiest   /   Rotterdam
  • #Funk #Soul #Hip Hop
  • Klinkt als queen latifah,alicia keys,aaliyah

Indicatie €100 - €500

Stuur een persoonlijk bericht naar Just Houda

Check beschikbaarheid
Just Houda, Funk, Soul, Hip Hop soloartist

Just Houda is een super creatieve artiest die haar eigen teksten schrijft en visualiseert in haar videoclips. De artiest heeft een 'superleuke' crew waaronder: modellen, zangeressen, cameraman, beatmakers en meer. 

Naast muziek is Just Houda een moeder van 31, met een leuk zoontje van 3 jaar, en is een ras echte Amsterdamse Marokkaanse meid, met veel pit en veel historie. 

Als jonge meid heeft zij heel wat meegemaakt, Just Houda vertelt als volgt: 

"Als jonge meid heb ik heel wat meegemaakt en ik heb gemerkt dat je twee kanten op kan gaan. Of je valt in een slachtofferrol en gedraagt je naar hoe de maatschappij je wilt maken, of je staat met beide benen op de grond en weigert verbitterd te raken en vecht elke dag voor een beter leven. Ik kies voor het tweede. Mijn liedjes gaan over liefde, overwinningen en falen, ontwikkeling, spiritualiteit en alles gestoken in het jasje hiphop met een vleugje old skool R&B." 

Zij werkt samen met Alya, de opkomende branche die van alle markten thuis is, dus alles komt uit onze zak en tijd. De samenwerking gaat zoals verwacht en zal vele goede resultaten verrichten.

Reviews

Boek Just Houda en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Just Houda, Funk, Soul, Hip Hop soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Alya

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Just Houda

Just Houda is een solo-artiest uit Rotterdam. Just Houda maakt vooral muziek in de genres Funk, Soul & Hip Hop. Just Houda heeft sinds de inschrijving op 10/01/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Just Houda klinkt als: queen latifah,alicia keys,aaliyah. Het repertoire van Just Houda bestaat uit alleen covers.

Just Houda hanteert een richtprijs van €100 - €500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.