Jurijn Jonker

Indicatie €50 - €200

Stuur een persoonlijk bericht naar Jurijn Jonker

Check beschikbaarheid
Jurijn Jonker, Minimal, Piano show, Klassiek soloartist

Ik ben Jurijn Jonker, ik ben 18 jaar en ik woon in Amersfoort. Ik speel sinds mijn negende piano en ik heb 7.5 jaar pianoles gehad. Ik heb regelmatig optredens gehad tijdens de lessen. Eerst speelde ik vooral klassiek/jazz en later leerde ik ook pop/rock te spelen en het belangrijkste wat ik leerde was improviseren. Ik heb voor piano wel wat optredens gehad en ik zat een tijdje bij DSOPM (dutch school of popular music) waar ik leerde in bandjes te spelen met aan het einde van het traject een groot concert. Bij DSOPM werd ik ook als pianist naar toetsenist omgevormd. Verder ben ik ook ik aangenomen voor de vooropleiding compositie op het koninklijke conservatorium.
Ik heb ook bijna een jaar pianoles gegeven voor een organisatie.

Muziek

P-R-O-J-E-C-T B-E-G

Nevah

Emin-7

Reviews

Jurijn Jonker heeft nog geen reviews.

Contact

Jurijn Jonker, Minimal, Piano show, Klassiek soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Jurijn

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Jurijn Jonker

Jurijn Jonker is een solo-artiest uit Amersfoort. Jurijn Jonker maakt vooral muziek in de genres Minimal, Piano show & Klassiek. Jurijn Jonker heeft sinds de inschrijving op 30/07/2019 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Jurijn Jonker klinkt als: Ludovico Einaudi. Het repertoire van Jurijn Jonker bestaat uit alleen eigen werk.

Jurijn Jonker hanteert een richtprijs van €50 - €200 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.