JUNEJULY

Indicatie €200 - €400

Stuur een persoonlijk bericht naar JUNEJULY

Check beschikbaarheid
JUNEJULY, Pop, Easy Listening, Akoestisch band

Wij zijn een akoestisch duo, genaamd JUNELULY, bestaande uit Maurits Vermeulen en Frédérique Lambermont. Wij hebben elkaar leren kennen door de muziek en zetten graag een fijne sfeer neer met onze muziek. We hebben verschillende optredens verzorgd bij onder andere: terrassen, restaurants, besloten feesten, bedrijfsaangelegenheden, etc. Daarnaast zijn wij met onze akoestische muziek uitermate geschikt als achtergrondmuziek voor bijvoorbeeld bruiloften en tuinfeesten. Het genre dat we spelen is Feel Good en eigen geschreven nummers. Onze nummerkeuze varieert van klein, gevoelig tot meerstemmige vrolijke klanken begeleid op akoestisch gitaar.

Contact

JUNEJULY, Pop, Easy Listening, Akoestisch band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Frédérique

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over JUNEJULY

JUNEJULY is een band uit Eindhoven. JUNEJULY speelt muziek in de genres Pop, Easy Listening & Akoestisch. JUNEJULY heeft sinds de inschrijving op 25/02/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van JUNEJULY klinkt als: Jason Mraz, Jack Johnson. Het repertoire van JUNEJULY bestaat uit covers en eigen werk.

JUNEJULY hanteert een richtprijs van €200 - €400 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.