Julien

  (3)

Indicatie €200 - €600

Stuur een persoonlijk bericht naar Julien

Check beschikbaarheid
Julien, Akoestisch, Alternatief, Klassiek soloartist

Julien Moussiegt (Montpellier, Frankrijk 1988) begon heel jong als muzikant: hij zong in diverse koren en startte met percussie toen hij 8 jaar was, eerst aan het Nationaal Conservatorium van Toulon (Frankrijk). Enkele jaren later ging hij naar de muziekacademie "Prince Rainier III" in Monaco. Aan het eind van deze studies creëerde hij het Sueños, een muzikale droomreis door Latijns-Amerika. In 2012 studeerde Julien af aan de Superior Music School van Catalonië (Esmuc) in Barcelona, met een afstudeerproject over theatrale muziek. Daarna behaalde hij een master aan het Rotterdams Conservatorium (Codarts) waar hij onderzoek deed naar de interpretatie van hedendaagse muziek.
Sinds de voltooiing van zijn studie, die gericht was op alle klassieke slagwerk instrumenten, richt Julien zich nu voornamelijk op muzikale projecten en optredens met de vibrafoon. Een van Julien's interesses is het experimenteren met de uitbreiding van de geluidsmogelijkheden van slagwerkinstrumenten met elektronica.

Muziek

Blues for Gilbert - Max Gle...

Looking Back - David Friedman

Étude n°5 - Gérard Pérotin

Reviews

Door op 20/05/2019

The contact with Julien was very easy and he happened to be very collaborative and solution seeker. He played background music during out party and performed some pieces for auditors. He adapted his play to adults and children. It was a great pleasure to listen at Julien's play. Thank you

Door op 06/05/2019

I have played my music live as well as for recordings with Julien for several years, and he is easily my go-to vibraphonist. He has incredible speed learning parts by ear or by reading, can put his own interpretation on things but also knows how to listen to my direction if I have a specific wish for the material. On top of it all, he’s a funny and caring guy- really enjoyable company in the creative process. Highly recommend!!

Door op 14/12/2018

Het solo-concert van Julien Moussiegt op 2 december 2018 op de vibrafoon was geweldig. Julien is een goede musicus die zijn muziek heel serieus neemt. Julien bracht de uitgebreide expressieve en dynamische mogelijkheden van de vibrafoon ten gehore. Het publiek was erg enthousiast over het concert en in het bijzonder over o.a. de klassieke arrangementen van Reich, Bach en Piazzolla.

Contact

Julien, Akoestisch, Alternatief, Klassiek soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Julien

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Julien

Julien is een solo-artiest uit Rotterdam. Julien maakt vooral muziek in de genres Akoestisch, Alternatief & Klassiek. Julien heeft sinds de inschrijving op 06/11/2018 in totaal 3 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Julien klinkt als: Gary Burton, Milt Jackson, Astor Piazzolla. Het repertoire van Julien bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Julien krijgt 4.7 uit 5 sterren op basis van 3 reviews.

Julien hanteert een richtprijs van €200 - €600 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.