Julian van der Linden

Indicatie €150

Stuur een persoonlijk bericht naar Julian van der Linden

Check beschikbaarheid
Julian van der Linden, Romantiek, Pop, Klassiek soloartist

Ik heb sinds mijn zevende jaar saxofoon les en ben inmiddels 16 jaar. Ik heb Vanaf 2012 t/m juli 2015 les gehad op de School voor Jong Talent van het Koninklijk Conservatorium Den Haag. Sinds september 2015 heb ik les van Johan van der Linden waarna ik in september 2016 ben toegelaten tot de Academie Muzikaal Talent in Utrecht. Van 2011 t/m 2015 heb ik vele prijzen gewonnen bij diverse concoursen. Ook bij het Prinses Christina Concours Rotterdam heb ik meerdere keren de finale bereikt en zodoende een plaats op de Dag van de Genomineerden in Den Haag. Ik ben solist geweest bij het Gelders Fanfare Orkest en ben als solist mee geweest op tour met het Zomer Orkest Nederland 2017.

Muziek

Julian van der Linden- Geld...

Julian van der Linden- Vals...

Julian van der Linden - Peq...

Reviews

Julian van der Linden heeft nog geen reviews.

Contact

Julian van der Linden, Romantiek, Pop, Klassiek soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Julian

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Julian van der Linden

Julian van der Linden is een solo-artiest uit Oud-Beijerland. Julian van der Linden maakt vooral muziek in de genres Klassiek, Romantiek & Pop. Julian van der Linden heeft sinds de inschrijving op 05/09/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Julian van der Linden klinkt als: Julian van der Linden. Het repertoire van Julian van der Linden bestaat uit covers en eigen werk.

Julian van der Linden hanteert een richtprijs van €150 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.