Julian Said Fire

  • Band   /   Den Haag, Leiden
  • #Pop #Indie Rock #Britpop
  • Klinkt als Two Door Cinema Club, Bombay Bicycle Club, Kensington

Indicatie €250

Stuur een persoonlijk bericht naar Julian Said Fire

Check beschikbaarheid
Julian Said Fire, Pop, Indie Rock, Britpop band

Julian Said Fire is eind 2012 opgericht en bestaat uit ervaren muzikanten met ieder een eigen bandverleden. Vanaf november 2012 zijn ruim 15 nummers geschreven die zodanig uitgewerkt zijn, dat de band volledig achter elke gespeelde noot staat. De alternatieve indiepop met melancholische/aangename melodieën en doordachte ritmes heeft een juiste mate van gevoelige frisheid in zich, waardoor de muziek aangrijpend én toegankelijk is. Het feit dat Julian Said Fire meerdere zanglijnen gebruikt, maakt de muziek dynamisch en melodieus. Julian Said Fire heeft er bewust voor gekozen om niet direct het podium te beklimmen maar er is gewacht tot alles piekfijn in orde is. Eind 2014 heeft de band dit punt bereikt. Julian Said Fire!

Muziek

23

You Don't Know

Before My Eyes

Reviews

Julian Said Fire heeft nog geen reviews.

Contact

Julian Said Fire, Pop, Indie Rock, Britpop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Sjoerd

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Julian Said Fire

Julian Said Fire is een band uit Den Haag, Leiden. Julian Said Fire speelt muziek in de genres Britpop, Indie Rock & Pop. Julian Said Fire heeft sinds de inschrijving op 17/07/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Julian Said Fire klinkt als: Two Door Cinema Club, Bombay Bicycle Club, Kensington. Het repertoire van Julian Said Fire bestaat uit covers en eigen werk.

Julian Said Fire hanteert een richtprijs van €250 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.