Joshua Aaron

  (1)
  • Soloartiest   /   Haarlem
  • #Singer-songwriter #Pop #Soul
  • Klinkt als crowded house, jamie cullum, jamiroquai
  • 1 geverifieerde boeking

Indicatie €150 - €300

Stuur een persoonlijk bericht naar Joshua Aaron

Check beschikbaarheid
Joshua Aaron, Singer-songwriter, Pop, Soul soloartist

De muziek van Joshua Aaron is een brede verzameling van stijlen. Door zijn liefde voor reizen, zijn klassieke verleden en huidige opleiding is zijn muziek een melancholische mix van singer-songwriter en soul met invloeden uit de jazz, country en progressieve rock.
Joshua Aaron begon met schrijven op zijn 16e levensjaar en trad veel solo op. Zijn liedjes gaan over het verlies van zijn moeder en over zijn vele gemaakte reizen. Inmiddels treed hij in verschillende bezettingen. Hij trad op met o.a. Leif de Leeuw en Lars de Rijck. Lars is een virtuoos op akoestische gitaar en hij heeft invloeden uit de country en bluegrass gebracht. Dit geeft de soms melancholische muziek een luchtig en layback karakter. Samen speelden Lars en Joshua in de zomer van 2016 op verschillende festivals door heel Nederland.
Op 04 maart 2016 verscheen Joshua's debuut-EP "Castle of Life"​

Muziek

Castle of Life

Goodbye endless summer

Unexpected message

Reviews

Door op 12/04/2017

Joshua Aaron gaf een mooi solo optreden weg op de Buurtboerderij in Amsterdam. Hij speelt intens, heft prachtige nummers en is in staat zich aan te passen op het publiek (wat fijn is in een soms onvoorspelbare setting). Prettige communicatie vooraf en een mooi optreden als resultaat!

Contact

Joshua Aaron, Singer-songwriter, Pop, Soul soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Joshua

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Joshua Aaron

Joshua Aaron is een solo-artiest uit Haarlem. Joshua Aaron maakt vooral muziek in de genres Soul, Singer-songwriter & Pop. Joshua Aaron heeft sinds de inschrijving op 29/10/2014 in totaal 1 geverifieerde boeking via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Joshua Aaron klinkt als: crowded house, jamie cullum, jamiroquai. Het repertoire van Joshua Aaron bestaat uit alleen eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Joshua Aaron krijgt 4.0 uit 5 sterren op basis van één review.

Joshua Aaron hanteert een richtprijs van €150 - €300 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.