Josh Island

  • Soloartiest   /   Maastricht
  • #Singer-songwriter #Soul #Folk
  • Klinkt als John Mayer, Jack Johnson, Jamie Cullum, Ed Sheeran, Jason Mraz, Michael Kiwanuka

Indicatie €150 - €600

Stuur een persoonlijk bericht naar Josh Island

Check beschikbaarheid
Josh Island, Singer-songwriter, Soul, Folk soloartist

Dat Josh Island afkomstig is uit Nederland en opgegroeid is in het buitenland is te merken aan zijn internationaal charisma en zijn meeslepende songs. Zijn dynamische smeltkroes van story-driven folk, jazzy pop en warme soul-blues doet denken aan John Mayer, Ben Howard en Jason Mraz. Met persoonlijke verhalen en levendige publieksinteractie creërt Josh binnen enkele minuten een intieme huiskamersfeer, en zo kan het voorkomen dat hij soms zomaar midden in het publiek gaat staan. Geen muurbloempje dus, maar een geboren entertainer.

Uitgerust met gitaar en stompbox en de passie voor het vertellen van muzikale verhalen reist deze 21-jarige singer-songwriter dwars door Europa. Zijn oprechte uitstraling en eerlijke songwriting leidde ertoe dat hij internationale podia mocht openen voor onder anderen Alex Vargas en Charlie Cunningham, en meer dan 100 optredens in Europa heeft gegeven. De australische roots muzikant John Butler zei tijdens een ontmoeting: “Josh heeft een indrukwekkende stem en een mooi gitaarspel.”

Muziek

Letter for Eva

Human Flow

Charles 'n James

Foto's

Reviews

Boek Josh Island en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Josh Island, Singer-songwriter, Soul, Folk soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Josh

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Josh Island

Josh Island is een solo-artiest uit Maastricht. Josh Island maakt vooral muziek in de genres Singer-songwriter, Soul & Folk. Josh Island heeft sinds de inschrijving op 01/04/2019 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Josh Island klinkt als: John Mayer, Jack Johnson, Jamie Cullum, Ed Sheeran, Jason Mraz, Michael Kiwanuka. Het repertoire van Josh Island bestaat uit covers en eigen werk.

Josh Island hanteert een richtprijs van €150 - €600 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.