Josh Island

  • Soloartiest   /   Maastricht
  • #Singer-songwriter #Soul #Folk
  • Klinkt als John Mayer, Jack Johnson, Jamie Cullum, Lianne La Havas, Jason Mraz, Michael Kiwanuka

Indicatie €350 - €1000

Stuur een persoonlijk bericht naar Josh Island

Check beschikbaarheid
Josh Island, Singer-songwriter, Soul, Folk soloartist

Hoi, ik ben Josh! Ik maak folk-pop/soul met een lichte jazz onderbouw, en ben een afwisselende, interactieve storyteller en entertainer.

Kort over mijn achtergrond: Ik ben geboren in Engeland, opgegroeid in Luxemburg en Duitsland, nu wonend in Maastricht - een echte Europeaan dus! In de afgelopen jaren heb ik meer dan 200 concerten in het buitenland gegeven, o.a. supports voor James Morrison, Alex Vargas, Charlie Cunningham, Leif Vollebekk en meer. Ik heb wel 20 shows tijdens Popronde 2019 gespeeld en stond ook op Liverpool Sound City en Sonic Visions Festival Luxemburg.

Wat kun je van een concert verwachten met mij? Maakt niet uit of achtergrondmuziek of meer in de spotlight, ik maak er een gepassde show van. Ik heb veel ervaring op bruiloften, corporate events, tuinfeesten, rooftop bar shows en vrijgezellenfeesten, dus stuur me gerust een berichtje als je een idee hebt!

Muziek

Letter for Eva

Human Flow

Charles 'n James

Reviews

Boek Josh Island en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Josh Island, Singer-songwriter, Soul, Folk soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Josh

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Josh Island

Josh Island is een solo-artiest uit Maastricht. Josh Island maakt vooral muziek in de genres Singer-songwriter, Soul & Folk. Josh Island heeft sinds de inschrijving op 01/04/2019 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Josh Island klinkt als: John Mayer, Jack Johnson, Jamie Cullum, Lianne La Havas, Jason Mraz, Michael Kiwanuka. Het repertoire van Josh Island bestaat uit covers en eigen werk.

Josh Island hanteert een richtprijs van €350 - €1000 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.