Joris Zwering

Indicatie €150

Stuur een persoonlijk bericht naar Joris Zwering

Check beschikbaarheid
Joris Zwering, Pop, Easy Listening, Chill out band

Groningse Songwriter Joris (16) strijd om titel beste muzikant

De 16-jarige Songwriter Joris Zwering afkomstig uit Harkstede vertegenwoordigd Groningen in de finale van Kunstbende in de Westergasfabriek 29 Juni. Joris is student muziek op het Noorderpoort in Groningen. Hij probeert in zijn teksten zichzelf terug te vinden.

Winnaar Kunstbende Groningen
Afgelopen April wist Joris met zijn gevoelige nummers de jury te overtuigen van een eerste plaats in de regio-finale. Samen met ander regionaal talent liet hij zien wat ze in huis hebben op het gebied van liedjesschrijven. Hij heeft de jury weten te raken “Doordat Joris zich zo kwetsbaar opstelt voelen wij echt zijn kracht in wat hij te vertellen heeft.”

Finale Kunstbende
Hij mag op 29 Juni Groningen vertegenwoordigen in de Westergasfabriek in Amsterdam.
Daar strijdt hij tegen 14 anderen muzikanten voor de titel beste muzikant van Nederland. Als Joris wint mag hij spelen op het welbekende Zwarte Cross. De winnaar wordt gekozen door het publiek in de zaal en de jury die bestaat uit professionals uit de muziekindustrie.

Opzoek naar zichzelf
Joris is vroeger gepest en is hierdoor onzeker en soms wat verlegen waardoor hij altijd erg opzoek is geweest naar zichzelf. Hij probeert doormiddel van zijn teksten antwoorden te vinden en daarom is hij op 14-jarige leeftijd begonnen met het schrijven en produceren van zijn eigen muziek. Sindsdien heeft hij twee singles uitgebracht in eigen beheer, eind dit jaar brengt hij 4 nieuwe singles uit!

Management Wulf
Dat Joris lekker bezig is valt ook het management van Wulf op. Wulf is bekend van onder andere nummers als Mind made up en All things under the sun. Een samenwerking is zich aan het vormen, wat zal resulteren in veel nieuwe kansen en nieuwe muziek.

Muziek

Burn These Bridges

Waste My Time

Better

Reviews

Boek Joris Zwering en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Joris Zwering, Pop, Easy Listening, Chill out band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Joris

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Joris Zwering

Joris Zwering is een band uit Groningen. Joris Zwering speelt muziek in de genres Pop, Easy Listening & Chill out. Joris Zwering heeft sinds de inschrijving op 02/07/2017 in totaal 1 geverifieerde boeking via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Joris Zwering klinkt als: Dean Lewis, Alec Benjamin, Kodaline. Het repertoire van Joris Zwering bestaat uit alleen eigen werk.

Joris Zwering hanteert een richtprijs van €150 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.