Joris Zwering

  • Soloartiest   /   Groningen
  • #Pop
  • Klinkt als Shawn mendes
  • 1 geverifieerde boeking

Indicatie €25 - €59

Stuur een persoonlijk bericht naar Joris Zwering

Check beschikbaarheid
Joris Zwering, Pop soloartist

Joris Zwering (14) is geboren met een speciale gave. Hij heeft namelijk doorzettingsvermogen en de kracht om de wereld zijn kant van het verhaal te laten horen. Joris heeft vanaf 7 jarige leeftijd zangles, heeft zichzelf piano leren spelen en heeft een warme stem die zijn publiek doet glunderen.

Hij haalt zijn inspiratie uit het nadenken over hoe mooi, maar ook hoe vreselijk de wereld soms kan zijn (denk hierbij aan oorlogen, racisme, aanslagen en pesterijen). Joris is bezig met het maken van een album en heeft al een single geproduceerd, getiteld ‘Helium Balloons’.

De muziekstijl van Joris is te omschrijven als pop. Joris heeft al vijf keer in de Oosterpoort in Groningen gestaan met het kielzog en heeft auditie gedaan bij the Voice Kids. Daarnaast werkte hij mee aan de CD presentaties van Muziekschool de Notenboom en trad hij op tijdens ‘Samenloop voor Hoop’ in Groningen en Beijum.

Muziek

People- cover- Joris Zwering

Our Story

Stitches

Reviews

Joris Zwering heeft nog geen reviews.

Contact

Joris Zwering, Pop soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Joris

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Joris Zwering

Joris Zwering is een solo-artiest uit Groningen. Joris Zwering maakt vooral muziek in de genres Pop. Joris Zwering heeft sinds de inschrijving op 02/07/2017 in totaal 1 geverifieerde boeking via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Joris Zwering klinkt als: Shawn mendes. Het repertoire van Joris Zwering bestaat uit covers en eigen werk.

Joris Zwering hanteert een richtprijs van €25 - €59 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.