John Stigter

Indicatie €100

Stuur een persoonlijk bericht naar John Stigter

Check beschikbaarheid
John Stigter, Electronic, House, Dance dj

John Stigter draait zijn 'commercial house' op events, borrels, feestjes, bruiloften, verjaardagen, in clubs, op festivals, etc. Zijn stijl is voor veel doeleinden geschikt, zowel zakelijk als privé, groot en klein, in binnen- en buitenland. Recente opdrachten bestonden o.a. uit een groot evenement in Roemenië (500+) van een bekende bank, een feest in een Zandvoortse beachclub, etc. Denk hierbij aan een mix van funky house, deep house, remixen van top 40 en bekende nummers, 90's classics, mashups, eigen tracks, progressive house, EDM, etc. Als achtergrondmuziek of juist als partymuziek, alles kan.

Muziek

John Stigter - Commercial H...

John Stigter - Summerlake 2...

Reviews

Boek John Stigter en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

John Stigter, Electronic, House, Dance dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - John

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over John Stigter

John Stigter is een DJ uit Woerden. John Stigter draait muziek in de stijlen Dance, Electronic & House. John Stigter heeft sinds de inschrijving op 21/08/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van John Stigter klinkt als: mix van dance, house, top 40 remixen, etc.. Het repertoire van John Stigter bestaat uit covers en eigen werk.

John Stigter hanteert een richtprijs van €100 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.