Joëtta

Indicatie €200 - €300

Stuur een persoonlijk bericht naar Joëtta

Check beschikbaarheid
Joëtta , Singer-songwriter, Folk, Pop soloartist

Hoi! Ik ben Joëtta, een zangeres en gitariste uit Amsterdam.

Ik speel regelmatig op bruiloften, verjaardagsfeestjes en andere evenementen. De muziek die ik speel is folk/pop muziek, easy listening muziek. Ik zing en begeleid mezelf op de gitaar. Een instrumentaal nummer is ook mogelijk. Verzoeknummers zijn altijd welkom. Ook kan ik van muzieknummers van bands en zelfs dance/house nummers een rustige, akoestische versie maken. Ik werk er graag aan mee op het optreden persoonlijk te maken.

Op bruiloften speel ik vaak gedurende de ceremonie, bijvoorbeeld bij aankomst van de bruid en/of bruidegom of het tekenen. Een andere mogelijkheid is dat ik tijdens de receptie speel.

Het grootste compliment dat ik van mijn luisteraars krijg is dat ze ontroerd zijn door mijn muziek. Ik vind het bijzonder dat ik een bijdrage mag leveren tijdens speciale momenten.

Neem voor meer informatie ook een kijkje op mijn instagram pagina: joetta.music

Stuur me gerust (vrijblijvend) een berichtje voor meer informatie of om kennis te maken!

"Joëtta heeft onze ceremonie naar een hoger niveau getild. Niet alleen wij, maar ook de gasten, hebben echt genoten van deze muzikale toevoeging. We konden van tevoren zelf nummers aangeven, welke ze prachtig heeft uitgevoerd. Ze voelde de ceremonie goed aan en wist precies de goede toon te zetten. Daarnaast is ze super vriendelijk en professioneel, dus echt een aanrader!" - Mark & Marieke, getrouwd op 26 september 2019

Muziek

Shiver - Lucy Rose (cover)

On hold (original) - demo

Chicago - Sufjan Stevens (c...

Reviews

Boek Joëtta en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Joëtta , Singer-songwriter, Folk, Pop soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Joëtta

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Joëtta

Joëtta is een solo-artiest uit Amsterdam. Joëtta maakt vooral muziek in de genres Singer-songwriter, Folk & Pop. Joëtta heeft sinds de inschrijving op 18/09/2019 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Joëtta klinkt als: Lucy Rose, The Staves, Lisa Hannigan. Het repertoire van Joëtta bestaat uit covers en eigen werk.

Joëtta hanteert een richtprijs van €200 - €300 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.