Joe Bailar

  (1)
  • Soloartiest   /   Rotterdam
  • #Deep house #Blues #Jazz
  • Klinkt als Miles Davis, Erik Truffaz, Nico Stojan,
  • 1 geverifieerde boeking

Indicatie €250 - €550

Stuur een persoonlijk bericht naar Joe Bailar

Check beschikbaarheid
Joe Bailar, Deep house, Blues, Jazz soloartist

Speelde de afgelopen 15 jaar in een uiteenlopend keur van kleine formaties en genres. Maakte samen met gitarist en zangeres jazz op trompet en schopte het daarmee zelfs tot het Wereld van de Witte de With Festival in Rotterdam. Zwerfde in een duo rond in de klassiek en bossanova. Speelde daarna een tijd lang melodica om Franse walsjes te maken in de huiskamers van politici.

In 2014 kwam hij toch weer terug bij zijn jeugdliefde trompet en ging deze combineren met een oude slaapkamer hobby elektronische muziek. Dit resulteerde in Joe Bailar waarmee de dansvloer wordt opgezocht. Onder deze naam is er met verschillende artiesten samengewerkt, waaronder Idols finalist Jeffrey Saabeel. Ook zijn er enkele eigen producties uitgebracht en te vinden in bekende digitale stores als Spotify en iTunes.

Een aangename act die makkelijk schakelt tussen intieme huiskamermuziek en een feestje voor de dansvloer.

Muziek

Live trompet over Afrikaans...

The Girl with Ipanema's

Live trompet over Jazz Deep...

Foto's

Reviews

Door op 30/10/2017

Joe Bailar heeft bij OnlineMarketing.nl een geweldige avond verzorgd voor onze bedrijfsborrel ter gelegenheid van het openen van ons nieuwe pand. Vooral de ondersteuning met zijn trompet was geweldig. Alle aanwezigen hebben zichtbaar genoten van zijn optreden. Ontzettend bedankt Evert en tot de volgende keer!

Contact

Joe Bailar, Deep house, Blues, Jazz soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Evert

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Joe Bailar

Joe Bailar is een solo-artiest uit Rotterdam. Joe Bailar maakt vooral muziek in de genres Deep house, Blues & Jazz. Joe Bailar heeft sinds de inschrijving op 20/09/2017 in totaal 1 geverifieerde boeking via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Joe Bailar klinkt als: Miles Davis, Erik Truffaz, Nico Stojan, . Het repertoire van Joe Bailar bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Joe Bailar krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van één review.

Joe Bailar hanteert een richtprijs van €250 - €550 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.