Joanna Weston

  • Soloartiest   /   Utrecht
  • #Akoestisch #Pop #Folk
  • Klinkt als Natalie Merchant, First Aid Kit, Joan Baez, myself

Indicatie €100 - €400

Stuur een persoonlijk bericht naar Joanna Weston

Check beschikbaarheid
Joanna Weston, Akoestisch, Pop, Folk soloartist

Joanna Weston is een in Londen geboren Singer-Songwriter wonende in Nederland sinds 2012. Met haar toegankelijke opgewekte Folk-Pop muziek neemt ze je mee in haar muzikale reis die erg herkenbaar en uit het leven gegrepen zijn.

Joanna's doel is haar liedjes delen met het publiek intiem in een huiskamer of een festival. Dit doet ze met veel plezier en overgave. Met haar lyrische stem, die kwetsbaar maar betoverd wordt ingezet, weet Joanna een geheel eigen geluid te creëren. Joanna’s live optredens zijn intiem en rijk aan verassingen. Op de vleugels van haar melodieën en pakkende arrangementen reis je mee in haar muzikale wereld.

Joanna’s debuut album was in 2014 met ‘Inside Out’. Daarvoor bracht ze al twee goed ontvangen EP’s uit ‘What Do I Do?’ (2010) en ‘Pieces Of The Puzzle’ (2011). Zowel in het binnen en buitenland was men enthousiast.

Ze kreeg veel aandacht op radiostations over de hele wereld, waaronder Radio1, Universe Radio, RPL en Podium 107.1, BBC Introducing, Eagle Radio, Kane FM en Tom Robinson's BBC6 Music 'Fresh On The Net' show.

In 2004 begon ze haar carrière met een vocale opleiding aan de ACM in Guildford, UK. Daar werd ze leadzanger van haar eerste originals band. In 2006 was zij de ene helft van 'Weston and Schönning' totdat het verlangen om haar eigen stem te vinden als songwriter haar inspireerde om solo verder te gaan. Ze ging zelf gitaar spelen om haar liedjes nog persoonlijker te maken. Ze werd genomineerd voor 'Best Female Singer-Songwriter UK, een jaarlijks evenement waar lokale muzikanten worden gewaardeerd om hun talent en bijdrage aan live muziek.

Enkele recente optredens: Tivoli De Helling, Tivoli Vredenburg, Gluren bij de Buren, Gitaarbeurs Groesbeek, de Horizontoer, Dranouter Centrum, Bevrijdingsfestivals in Amsterdam en Utrecht, het Uitfeest, en de Bock Bier Festival.

Muziek

Amy

I Know

Don't Stop

Reviews

Boek Joanna Weston en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Joanna Weston, Akoestisch, Pop, Folk soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Joanna

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Joanna Weston

Joanna Weston is een solo-artiest uit Utrecht. Joanna Weston maakt vooral muziek in de genres Akoestisch, Folk & Pop. Joanna Weston heeft sinds de inschrijving op 31/05/2016 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Joanna Weston klinkt als: Natalie Merchant, First Aid Kit, Joan Baez, myself . Het repertoire van Joanna Weston bestaat uit alleen eigen werk.

Joanna Weston hanteert een richtprijs van €100 - €400 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.