JMBtheDJ

  • DJ   /   Amsterdam
  • #Latin
  • Klinkt als Daddy Yankee, Don Omar, Marc Anthony, enz

Indicatie €450 - €1750

Stuur een persoonlijk bericht naar JMBtheDJ

Check beschikbaarheid
JMBtheDJ, Latin dj

JMB the DJ heeft jarenlange ervaring met het draaien op verschillende dance events (van 50 tot 35.000 bezoekers), bruiloften-, verjaardags-, bedrijfs-, en schoolfeesten. JMB (Joop) heeft een passie voor muziek, die hij deelt met zijn publiek. Met respect voor klassiekers, maar ook oog voor de nieuwste hits en trends, blijft zijn stijl vernieuwend en uitdagend. Een volle dansvloer, een energie gevende vibe en een top feest voor alle bezoekers is het doel, waarvoor hij als perfectionist voor gaat.

AKTIE: Ter introductie (indien gewenst) GRATIS SALSAWORKSHOP (workshop is gratis bij boeking JMB voor minimaal 145-175 minuten).

JMB heeft een zeer ruime ervaring met het draaien op alle soorten events. In de toonaangevende clubs, zoals de Paradiso, Hotel Arena Amsterdam, Holland Casino (Amsterdam, Utrecht en Rotterdam), Westergasfabriek, enz. Hij voelt zich ook thuis op kleine- en middelgrote events, zoals Delcious Beats, Club Latin Mix, Sunday AfroLatin Funday (en vele anderen) maar ook zeker op (mega)grote events, zoals Latin Village, Amsterdam Dance Event, Eastville (en vele anderen ).

Muziek

Latin oldschool

Latin

Reviews

JMBtheDJ heeft nog geen reviews.

Contact

JMBtheDJ, Latin dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - JMB

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over JMBtheDJ

JMBtheDJ is een DJ uit Amsterdam. JMBtheDJ draait muziek in de stijlen Latin. JMBtheDJ heeft sinds de inschrijving op 29/01/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van JMBtheDJ klinkt als: Daddy Yankee, Don Omar, Marc Anthony, enz. Het repertoire van JMBtheDJ bestaat uit alleen eigen werk.

JMBtheDJ hanteert een richtprijs van €450 - €1750 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.