JIP & De Mannen - de leukste coverband van NL

  (2)
  • Band   /   Noord-Holland
  • #Coverband #Funk #Soul
  • Klinkt als Stevie Wonder, The Commitments, Dolly Parton, De Dijk, Elvis, Joe Cocker, ABBA, Justin Timberlake, Adele, Van Dik Hout, The Scene, Chris Stapleton, Linda Ronstadt, Joss Stone
  • 2 geverifieerde boekingen

Indicatie €800 - €1200

Stuur een persoonlijk bericht naar JIP & De Mannen - de leukste coverband van NL

Check beschikbaarheid
JIP & De Mannen - de leukste coverband van NL, Coverband, Funk, Soul band

JIP & De Mannen is een 7-Koppige coverband waar het speelplezier vanaf spat, met blazers, 3 zangeressen, bas, gitaar, toetsen en percussie/drums. Van huiskamersetting tot havenfeest, alles kan. We spelen covers die niet platgetreden zijn en gooien daar onze eigen meerstemmige saus overheen. Op onze muziek kun je dansen, meezingen en feesten, maar je kunt elkaar nog wel gewoon verstaan en we kunnen rustig beginnen als je nog zit te eten bijvoorbeeld ;-) We nemen professioneel geluid en licht mee, dus je hoeft niks te regelen.

Muziek

Jolene by JIP & De Mannen

Chain of fools by JIP & De ...

Mustang Sally by JIP & De M...

Reviews

Door op 24/11/2018

Vlot en soepel contact om tot afspraken te komen, die zij ook punctueel nakomen. Heerlijke muziek voor een feest! Zij weten door hun enthousiasme vele dansers op de vloer te krijgen!

Door op 09/09/2018

JIP & De Mannen denkt goed met je mee over de invulling van de avond en de mogelijkheden. Zo hebben we een optreden in mijn woonkamer kunnen realiseren, hoe leuk! Heel fijn dat je van tevoren kunt aangeven welke nummers je wilt horen. De avond is heel ontspannen verlopen met gezellige bandleden die er zin in hebben. Supergoed feestje gehad door het optreden van JIP & De Mannen!

Contact

JIP & De Mannen - de leukste coverband van NL, Coverband, Funk, Soul band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Petra

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over JIP & De Mannen - de leukste coverband van NL

JIP & De Mannen - de leukste coverband van NL is een band uit Noord-Holland. JIP & De Mannen - de leukste coverband van NL speelt muziek in de genres Coverband, Funk & Soul. JIP & De Mannen - de leukste coverband van NL heeft sinds de inschrijving op 29/03/2018 in totaal 2 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van JIP & De Mannen - de leukste coverband van NL klinkt als: Stevie Wonder, The Commitments, Dolly Parton, De Dijk, Elvis, Joe Cocker, ABBA, Justin Timberlake, Adele, Van Dik Hout, The Scene, Chris Stapleton, Linda Ronstadt, Joss Stone . Het repertoire van JIP & De Mannen - de leukste coverband van NL bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: JIP & De Mannen - de leukste coverband van NL krijgt 4.5 uit 5 sterren op basis van 2 reviews.

JIP & De Mannen - de leukste coverband van NL hanteert een richtprijs van €800 - €1200 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.