Jeroen Marcelis (StarFishTaxi)

  (3)
  • Soloartiest   /   Haarlem
  • #Akoestisch #Singer-songwriter #Pop
  • Klinkt als Amos Lee, Eddie Vedder, Jack Johnson, John Mayer, Ben Howard, Damian Rice, Don MacLean, Ben Harper, Crowded House, Jim Croce
  • 6 geverifieerde boekingen

Indicatie €100 - €400

Stuur een persoonlijk bericht naar Jeroen Marcelis (StarFishTaxi)

Check beschikbaarheid
Jeroen Marcelis (StarFishTaxi), Akoestisch, Singer-songwriter, Pop soloartist

Singer-songwriter Jeroen Marcelis treedt zowel solo op als met andere muzikale co-piloten. Zijn songs weerspiegelen diepe menselijke emoties en variëren van zonnig en extatisch tot verlegen en verdwaald. Liefde voor het leven gevat in muziek en tekst. Grote festival podia worden moeiteloos afgewisseld met intieme huiskamerconcerten en alles daar tussenin.

Muziek

Starchild - live

On My Way - Jeroen Marcelis...

What a Bummer (live at Szig...

Foto's

Reviews

Door op 25/03/2018

Jeroen heeft gespeeld op een intiem huiskamerconcert voor mijn vriend die zijn 40e verjaardag vierde en voor zijn vrienden kookte. Het is een prachtig optreden geweest, waarin Jeroen goed voorbereid was en goed afstemde op het publiek. Hij heeft ons erg geraakt met zijn stem, gitaarspel en bereik. Daarnaast is Jeroen heel erg prettig in het contact. Zowel van tevoren in het maken van afspraken, in het nakomen daarvan, goed bereikbaar en ook op de avond zelf goed afgestemd. We hebben enorm genoten van zijn optreden.

Door op 24/03/2018

Contact met StarFishTaxi is 100%, communicatief en helder. Zijn performances op het Landjuweel festival waren adembenemend, het publiek was gevangen door zijn warme stem, nobele emoties en door de directheid van zijn texten. Recht naar het hart. Genoten dus en vraag hem zeker terug. Al;s artiest en persoon erg prettig om mee te werken, integer, inzichtelijk, evenwichtig. Jeroen is een stap verder op de evolutionaire ladder van de singer songwriter.

Door op 12/02/2018

In de Huiskamertheatersetting in Castricum verzamelden zich 45 gasten voor het muzikaal verhaal van Jeroen Marcelis. In prettig overleg met de beheerder speelde en vertelde Jeroen een kleine twee uur voor een zaal vol belangstelling. Jeroen vertelt tussen de liedjes door over de nummers die hij speelt en wat hij er mee heeft.Dat hij lekker gitaar speelt en getalenteerd zingt mag van hem verwacht worden en dat deed hij, ondanks de nog hoorbare griep, zeer verdienstelijk.Bovendien kwam er met regelmaat een dialoog tot stand met de gasten en is Jeroen een buitengewoon plezierige en hoffelijke man voor mijn gasten. Zeer onderhoudend en aanspreekbaar. Jeroen maakte samen met de gastheer en -vrouw een bijzondere muziekmiddag.

Contact

Jeroen Marcelis (StarFishTaxi), Akoestisch, Singer-songwriter, Pop soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Jeroen

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Jeroen Marcelis (StarFishTaxi)

Jeroen Marcelis (StarFishTaxi) is een solo-artiest uit Haarlem. Jeroen Marcelis (StarFishTaxi) maakt vooral muziek in de genres Akoestisch, Singer-songwriter & Pop. Jeroen Marcelis (StarFishTaxi) heeft sinds de inschrijving op 05/11/2017 in totaal 6 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Jeroen Marcelis (StarFishTaxi) klinkt als: Amos Lee, Eddie Vedder, Jack Johnson, John Mayer, Ben Howard, Damian Rice, Don MacLean, Ben Harper, Crowded House, Jim Croce. Het repertoire van Jeroen Marcelis (StarFishTaxi) bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Jeroen Marcelis (StarFishTaxi) krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 3 reviews.

Jeroen Marcelis (StarFishTaxi) hanteert een richtprijs van €100 - €400 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.