Jeroen Marcelis (StarFishTaxi)

  (5)
  • Soloartiest   /   Haarlem
  • #Akoestisch #Singer-songwriter #Pop
  • Klinkt als Amos Lee, Eddie Vedder, Jack Johnson, John Mayer, Ben Howard, Damian Rice, Don MacLean, Ben Harper, Crowded House, Jim Croce
  • 6 geverifieerde boekingen

Indicatie €100 - €400

Stuur een persoonlijk bericht naar Jeroen Marcelis (StarFishTaxi)

Check beschikbaarheid
Jeroen Marcelis (StarFishTaxi), Akoestisch, Singer-songwriter, Pop soloartist

Singer-songwriter Jeroen Marcelis treedt meestal solo op maar ook soms met andere muzikale co-piloten. Zijn songs weerspiegelen diepe menselijke emoties en variëren van zonnig en extatisch tot verlegen en verdwaald. Liefde voor het leven gevat in muziek en tekst. Grote festival podia worden moeiteloos afgewisseld met intieme huiskamerconcerten en alles daar tussenin.

Muziek

Starchild - live

On My Way - Jeroen Marcelis...

What a Bummer (live at Szig...

Foto's

Reviews

Door op 03/07/2018

Sympathiek in het contact, stemde goed af op zijn publiek, en maakte de avond van iemands verjaardag heel goed!

Door op 31/05/2018

Het contact met Jeroen is altijd goed, correct en op tijd. Een goed artiest die in een volle en minder volle zaal het publiek op zijn hand krijgt met mooie eigen liedjes en goed gekozen covers.

Door op 25/03/2018

Jeroen heeft gespeeld op een intiem huiskamerconcert voor mijn vriend die zijn 40e verjaardag vierde en voor zijn vrienden kookte. Het is een prachtig optreden geweest, waarin Jeroen goed voorbereid was en goed afstemde op het publiek. Hij heeft ons erg geraakt met zijn stem, gitaarspel en bereik. Daarnaast is Jeroen heel erg prettig in het contact. Zowel van tevoren in het maken van afspraken, in het nakomen daarvan, goed bereikbaar en ook op de avond zelf goed afgestemd. We hebben enorm genoten van zijn optreden.

Contact

Jeroen Marcelis (StarFishTaxi), Akoestisch, Singer-songwriter, Pop soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Jeroen

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Jeroen Marcelis (StarFishTaxi)

Jeroen Marcelis (StarFishTaxi) is een solo-artiest uit Haarlem. Jeroen Marcelis (StarFishTaxi) maakt vooral muziek in de genres Akoestisch, Singer-songwriter & Pop. Jeroen Marcelis (StarFishTaxi) heeft sinds de inschrijving op 05/11/2017 in totaal 6 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Jeroen Marcelis (StarFishTaxi) klinkt als: Amos Lee, Eddie Vedder, Jack Johnson, John Mayer, Ben Howard, Damian Rice, Don MacLean, Ben Harper, Crowded House, Jim Croce. Het repertoire van Jeroen Marcelis (StarFishTaxi) bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Jeroen Marcelis (StarFishTaxi) krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 5 reviews.

Jeroen Marcelis (StarFishTaxi) hanteert een richtprijs van €100 - €400 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.