Jerboah

  • Band   /   Amsterdam
  • #Alternatief #Funk #Pop
  • Klinkt als St. Vincent, Björk, tUnE-yArDs, Radiohead, Prince, Spinetta,

Indicatie €400 - €2400

Stuur een persoonlijk bericht naar Jerboah

Check beschikbaarheid
Jerboah, Alternatief, Funk, Pop band

Een beetje vreemd, maar wel lekker - Soldaten uit de muzikale frontlinie // Floris Kortie, Grachtenfestival

Een van de hoogtepunten van de Gaudeamus Muziekweek // Concertzender Nederland

If this music would be crap, I would say it to you. If this sound would be rubbish, I would tell it to you. But the only words I can slowly whisper is: THIS IS AMAZING MUSIC! // Bart Baele

//

Jerboah is een groep muzikale ontdekkingsreizigers, vastberaden om te wonderlijkheid en grenzeloosheid van complexe en eigenzinnige muziek te delen.

Brechtje van Dijk (componist, stem), Jornt Duyx (componist, multi-instrumentalist), Sarah Jeffery (blokfluiten, stem), Josephine Bode (blokfluiten, stem), Dodó Kis (EWI, blokfluiten, stem) en Marcos Baggiani (drums, percussie)
Samen vormen ze een gepassioneerde, in Amsterdam gevestigde rock groep met een groot palet aan vaardigheden en unieke ideeën.

De uiteenlopende achtergronden - in moderne, klassieke, niet-Westerse, renaissance- , jazz-, geïmproviseerde, theatrale en pop-muziek - en de bijzondere instrumentatie van Jerboah brengt een muzieksoort tot stand die enkel te omschrijven is in het samenvoegen van termen. Een mix van art-rock, post-pop en worldbeat lijkt het dichtst in de buurt te komen.

Naast het putten uit de bron van creatieve mogelijkheden binnen de groep is Jerboah constant op zoek naar wegen om samen te werken met allerhande makers en instituten – gelovend in de kracht van het gezamenlijk bouwen van belevenissen. Muzikale grenzen verleggen is hierin niet het doel, maar de natuurlijke consequentie van Jerboah’s nieuwsgierigheid en overgave.

In februari ’16 werd Jerboah geselecteerd als winnaar van de Grachtenfestival Pitch met het thema Overbruggen. De jury omschreef Jerboah als ‘uniek’ en ‘avant-garde’. Al in haar slechts eenjarige bestaan klonk Jerboah tijdens het Grachtenfestival, Gaudeamus Muziekweek, in Melkweg en Splendor en op Concertzender Nederland.

//

Brechtje van Dijk | stem, toetsen
Sarah Jeffery | blokfluiten, stem
Josephine Bode | blokfluiten, stem
Dodó Kis | EWI, blokfluiten, stem
Jornt Duyx | gitaar, toetsen, stem
Marcos Bagianni | drums, percussie

Muziek

Nu.

Pathological

Adrienne

Reviews

Boek Jerboah en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Jerboah, Alternatief, Funk, Pop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Marcos

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Jerboah

Jerboah is een band uit Amsterdam. Jerboah speelt muziek in de genres Alternatief, Funk & Pop. Jerboah heeft sinds de inschrijving op 10/04/2016 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Jerboah klinkt als: St. Vincent, Björk, tUnE-yArDs, Radiohead, Prince, Spinetta,. Het repertoire van Jerboah bestaat uit alleen eigen werk.

Jerboah hanteert een richtprijs van €400 - €2400 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.