CHMPGN Avenue ft. Jennifer Ewbank

  • Band   /   Den Haag
  • #Coverband #Easy Listening #Pop
  • Klinkt als covers in een eigen akoestische sound of dansbaar met beats van de DJ.

Indicatie €1950 - €3000

Stuur een persoonlijk bericht naar CHMPGN Avenue ft. Jennifer Ewbank

Check beschikbaarheid
CHMPGN Avenue ft. Jennifer Ewbank, Coverband, Easy Listening, Pop band

Deze band is ontstaan en ontworpen door muzikanten die vanuit hun pure passie voor muziek samen het leven willen vieren. Je hebt feestjes zoals een van de velen en je hebt feesten waarbij mensen met een grote glimlach op het gezicht aan terugdenken. Voor dat laatste is net dat beetje extra nodig. Deze unieke samenstelling van absolute topmuzikanten geeft uw feest net dat extra waardoor uw feest altijd herinnerd zal worden.

CHMPGN Avenue staat voor high class en vooral sfeervolle muziek. Met Jennifer Ewbank als zangeres en pianiste, een saxofoniste en (contra)bassist/DJ als basisbezetting is dit een bijzondere moderne band met een bite zoals Champagne.
CHMPGN Avenue is een ode aan de straat met chique champagne huizen in het Franse stadje Epernay. De allure en luxe rondom Champagne willen deze muzikanten uitstralen tijdens hun optreden. Maar alles met een knipoog, want bovenal willen deze gedreven muzikanten hun publiek laten genieten. Neem een glas Champagne, laat je meevoeren door de muziek, en verlies je in de avond.

Extra mogelijkheden:
- zanger-gitarist
- extra zangeres

Muziek

I've got you

Mag ik dan bij jou

True Colors

Reviews

CHMPGN Avenue ft. Jennifer Ewbank heeft nog geen reviews.

Contact

CHMPGN Avenue ft. Jennifer Ewbank, Coverband, Easy Listening, Pop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Maurits

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over CHMPGN Avenue ft. Jennifer Ewbank

CHMPGN Avenue ft. Jennifer Ewbank is een band uit Den Haag. CHMPGN Avenue ft. Jennifer Ewbank speelt muziek in de genres Coverband, Easy Listening & Pop. CHMPGN Avenue ft. Jennifer Ewbank heeft sinds de inschrijving op 21/07/2016 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van CHMPGN Avenue ft. Jennifer Ewbank klinkt als: covers in een eigen akoestische sound of dansbaar met beats van de DJ.. Het repertoire van CHMPGN Avenue ft. Jennifer Ewbank bestaat uit covers en eigen werk.

CHMPGN Avenue ft. Jennifer Ewbank hanteert een richtprijs van €1950 - €3000 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.