Jeff Heijne

  (1)
  • Soloartiest   /   Amsterdam
  • #Flamenco #Klassiek #Jazz
  • Klinkt als Paco de Lucia, Vicente Amigo, Eric Vaarzon Morel
  • 1 geverifieerde boeking

Indicatie €300 - €900

Stuur een persoonlijk bericht naar Jeff Heijne

Check beschikbaarheid
Jeff Heijne, Flamenco, Klassiek, Jazz soloartist

Jeff Heijne leerde op achtjarige leeftijd gitaar spelen en kwam al snel in aanraking met flamencomuziek. Tien jaar later werd hij toegelaten op het Conservatorium van Amsterdam en koos hij neerlands bekendste flamenco-gitarist Eric Vaarzon Morel als hoofdvakdocent.

Jeff is inmiddels succesvol afgestudeerd voor zijn bachelor en master, heeft hij een solo CD gemaakt genaamd Los Sentimientos del Flamenco en een CD-presentatie gegeven in een uitverkochte Koorzaal van het Concertgebouw. Met de verkoop van de CD heeft hij €4000,- opgehaald, waarvan hij het gehele bedrag heeft geschonken aan een goed doel. Hij speelde met Eric Vaarzon Morel in diens theaterstuk 'De Waterdrager' ('el Aguador') in het Zaantheater en mocht onlangs Vaarzon Morel vervangen in de voorstelling 'Entre dos Artes met ruiter Bas de Recht. Samen traden zij op voor 20000 man in Ahoy Rotterdam. Jeff tourde met de Pablo Martínez Flamenco-Jazz Band in verschillende steden door heel Spanje, in Nederland speelde de Flamenco-Jazz Band op het Amsterdam Jazz Festival en in het Bimhuis. Met zijn trio gaf Jeff concerten tijdens de Uitmarkt in de Kleine Zaal van het Concertgebouw Amsterdam en tijdens de expositie 'Spaanse Meesters' in de Hermitage. Jeff speelde in de zomer van 2016 30 shows in het 'Late Evening Zomercabaret' in het Delamar Theater, m.m.v. Ruut Weissman, Diederik Ebbinge, Rutger de Bekker, Eva Laurenssen, Roul Heertje, Maarten Heijmans, Alex Klaasen, Ivo de Wijs, George Groot en Ellen ten Damme. In oktober van 2016 trad hij met Eva Laurenssen op in het 'Shaffy Chantant' in Felix Meritis te Amsterdam.

Hij volgde over de jaren cursussen bij alom gerespecteerde flamenco gitaristen als Manolo Sanlúcar, José Antonio Rodriguez, Manolo Franco, Paco Serrano en Tomatito. Jeff treedt op in binnen- en buitenland, zowel solo als samen met andere artiesten zoals de Pablo Martínez Flamenco Jazz Band, Trio Mañanitas, oud-speler Jaber Fayad, celliste Mascha van Nieuwkerk.

Onlangs heeft Jeff als één van de vijf winnaars de YAA-award 2018 (Young Artsupport Amsterdam) gekregen; een jaarlijks uitgereikte prijs aan jonge en bijzondere kunstenaars op het gebied van film, muziek, theater en kunst.

Check zijn website voor meer informatie en een actuele agenda!

Muziek

El Mar En Silencio

Bulerias

La Mas Guapa Del Mundo Entero

Reviews

Door op 17/09/2015

Op mijn vraag om ons feest op te luisteren kwam een enthousiaste reactie. Het was fijn dat Jeff telkens snel reageerde; alles was zo goed en snel geregeld. Afspraken zijn prima nagekomen. We hebben genoten van de mooie muziek. Hartelijk dank daarvoor. We kijken terug op een geslaagd feest, mede dankzij de muziek.
Adri & Maria Verhoeven.

Contact

Jeff Heijne, Flamenco, Klassiek, Jazz soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Jeff

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Jeff Heijne

Jeff Heijne is een solo-artiest uit Amsterdam. Jeff Heijne maakt vooral muziek in de genres Flamenco, Klassiek & Jazz. Jeff Heijne heeft sinds de inschrijving op 24/04/2014 in totaal 1 geverifieerde boeking via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Jeff Heijne klinkt als: Paco de Lucia, Vicente Amigo, Eric Vaarzon Morel. Het repertoire van Jeff Heijne bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Jeff Heijne krijgt 4.0 uit 5 sterren op basis van één review.

Jeff Heijne hanteert een richtprijs van €300 - €900 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.