Jazzabelle

  • Ensemble   /   Lelystad
  • #Coverband #Allround #Jazz
  • Klinkt als Ella Fitzgerald en Joe Pass, Julie London, Barney Kessel, Norah Jones

Indicatie €175 - €349

Stuur een persoonlijk bericht naar Jazzabelle

Check beschikbaarheid
Jazzabelle, Coverband, Allround, Jazz ensemble

Wilt u uw gasten laten genieten van een avondje jazz en easy listening? Laat u dan verrassen door het duo Jazzabelle. Wij nemen u mee in de sfeer van de jaren veertig en vijftig in Amerika, waarin onze favorieten, Ella Fitzgerald (zang) en Joe Pass (gitaar) hun publiek steeds weer wisten te betoveren. De unieke stijl dit duo inspireerde ons, Annabel Steltenpool (zang) en Jan Lamberts (gitaar) om het publiek opnieuw met dit prachtige repertoire in contact te brengen. Ook spelen wij tal van mooie popklassiekers. Soms als ballad dan weer als heerlijk swing.
U zal de liefde die wij hebben voor deze muziek zelf kunnen ervaren op uw feest, in uw eigen huiskamer of sfeervol diner.
Bent u door deze tekst nieuwsgierig geworden, laat dan op deze pagina een reactie achter en emailadres of telefoonnummer. Wij nemen dan contact met u op. Voordat u een beslissing neemt nodigen wij u graag uit om bij ons een paar nummers live te komen luisteren. De sfeer van onze muziek komt best tot uiting bij:
Expositie, diner, receptie, bedrijfspresentatie, huiskamerconcert, ceremonie

Muziek

Girl from Ipanima

Telkens weer

Une belle histoire

Reviews

Boek Jazzabelle en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Jazzabelle, Coverband, Allround, Jazz ensemble

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Jan

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Jazzabelle

Jazzabelle is een ensemble uit Lelystad. Jazzabelle speelt muziek in de stijlen Coverband, Allround & Jazz. Jazzabelle heeft sinds de inschrijving op 04/12/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Jazzabelle klinkt als: Ella Fitzgerald en Joe Pass, Julie London, Barney Kessel, Norah Jones. Het repertoire van Jazzabelle bestaat uit alleen covers.

Jazzabelle hanteert een richtprijs van €175 - €349 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.