TRIO BEIJERSBERGEN

  (5)
  • Ensemble   /   Delft
  • #Jazz #Blues #Latin
  • Klinkt als heerlijke en gepassioneerde jazz & latin!
  • 5 geverifieerde boekingen

Indicatie €350 - €750

Stuur een persoonlijk bericht naar TRIO BEIJERSBERGEN

Check beschikbaarheid
TRIO BEIJERSBERGEN, Jazz, Blues, Latin ensemble

Trio Beijersbergen bestaat uit gepassioneerde zielsverwanten. Al musicerend komen hun persoonlijke muzikale krachten samen en ontstaat er een magische harmonie. Intentionele, warme maar ook intieme, swingende jazz.

Muziek

Dear Old Stockholm by Ander...

Ellen David by Charlie Haden

Dolphin Dance by Herbie Han...

Foto's

Reviews

Door op 27/07/2019

Erg leuk trio met een uitgebreid repertoire. Goed contact met de gasten, er was zelfs ruimte voor een onverwachts gastoptreden. Kortom een aanrader.

Door op 30/06/2019

Wij hebben Trio Beijersbergen gevonden via Gigstarter voor ons strandfeest. Het is heel erg leuke en supergoede band gebleken en wij zijn erg enthousiast. We hebben via de telefoon en app heel goed kunnen communiceren over het tijdstip en benodigde faciliteiten. Dat was prima voor elkaar. En natuurlijk het belangrijkst: hele erge goede jazz, mogelijkheid tot verzoeknummers, erg goede en leuke muzikanten die leven met jazz! Wij hebben genoten en ook alle andere mensen van het feestje, een echte aanrader vinden wij en het geld zeker waard!!

Door op 15/06/2018

Een stel bevlogen muzikanten dat goed op elkaar is ingespeeld. Je hoort en ziet dat Erwin, Peter-Jan en Dan hun ziel in hun muziek stoppen. Echte virtuozen. Ze kunnen overal spelen; op straat, in een kroeg, in een tent, waar dan ook klinkt het fantastisch.

Contact

TRIO BEIJERSBERGEN, Jazz, Blues, Latin ensemble

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Jackie

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over TRIO BEIJERSBERGEN

TRIO BEIJERSBERGEN is een ensemble uit Delft. TRIO BEIJERSBERGEN speelt muziek in de stijlen Jazz, Blues & Latin. TRIO BEIJERSBERGEN heeft sinds de inschrijving op 10/05/2018 in totaal 5 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van TRIO BEIJERSBERGEN klinkt als: heerlijke en gepassioneerde jazz & latin!. Het repertoire van TRIO BEIJERSBERGEN bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: TRIO BEIJERSBERGEN krijgt 4.7 uit 5 sterren op basis van 5 reviews.

TRIO BEIJERSBERGEN hanteert een richtprijs van €350 - €750 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.