TRIO BEIJERSBERGEN

  (3)
  • Ensemble   /   Delft
  • #Jazz #Blues #Latin
  • Klinkt als heerlijke en gepassioneerde jazz & latin!
  • 4 geverifieerde boekingen

Indicatie €350 - €750

Stuur een persoonlijk bericht naar TRIO BEIJERSBERGEN

Check beschikbaarheid
TRIO BEIJERSBERGEN, Jazz, Blues, Latin ensemble

Trio Beijersbergen bestaat uit gepassioneerde zielsverwanten. Al musicerend komen hun persoonlijke muzikale krachten samen en ontstaat er een magische harmonie. Intentionele, warme, swingende jazz.

Erwin Beijersbergen, gitaar
Peter-Jan Eusman, drums
Dan Simon, bas

Muziek

Dear Old Stockholm by Ander...

Ellen David by Charlie Haden

Dolphin Dance by Herbie Han...

Foto's

Reviews

Door op 15/06/2018

Een stel bevlogen muzikanten dat goed op elkaar is ingespeeld. Je hoort en ziet dat Erwin, Peter-Jan en Dan hun ziel in hun muziek stoppen. Echte virtuozen. Ze kunnen overal spelen; op straat, in een kroeg, in een tent, waar dan ook klinkt het fantastisch.

Door op 11/06/2018

Voor een sjiek diner dat een onderdeel vormde van ons bedrijfsfeest zocht ik voor de juiste ambiance naar rustige live jazz muziek. Het Trio Beijersbergen was een perfecte match. De setup van de diner locatie was akoestisch gezien erbarmelijk maar het Trio Beijersbergen wist exact om te gaan met de locatie. De live muziek leek uit een high quality audio installatie te komen. De gekozen nummers zorgden voor de juiste ambiance en het spel van de heren is fenomenaal. Dat ons bedrijfsfeest een succes was is mede te danken aan deze prachtige muzikale invulling. Fantastisch.

Door op 09/06/2018

Fantastisch trio! Ze weten met hun enorme muzikaliteit en gedrevenheid de juiste sfeer neer te zetten. Wij hebben heel prettig met hen samengewerkt. Een aanrader!

Contact

TRIO BEIJERSBERGEN, Jazz, Blues, Latin ensemble

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Jackie

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over TRIO BEIJERSBERGEN

TRIO BEIJERSBERGEN is een ensemble uit Delft. TRIO BEIJERSBERGEN speelt muziek in de stijlen Jazz, Blues & Latin. TRIO BEIJERSBERGEN heeft sinds de inschrijving op 10/05/2018 in totaal 4 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van TRIO BEIJERSBERGEN klinkt als: heerlijke en gepassioneerde jazz & latin!. Het repertoire van TRIO BEIJERSBERGEN bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: TRIO BEIJERSBERGEN krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 3 reviews.

TRIO BEIJERSBERGEN hanteert een richtprijs van €350 - €750 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.