JazzSense (jazz duo)

  (7)

Indicatie €325 - €449

Stuur een persoonlijk bericht naar JazzSense (jazz duo)

Check beschikbaarheid
JazzSense (jazz duo), Easy Listening, Swing, Bossa nova band

JazzSense is gestart in het najaar van 2018. Sindsdien wordt zeer regelmatig opgetreden. Opdrachtgevers zijn organisaties en instellingen, bedrijven, hotels, café/restaurants en particulieren.

Dit zeer ervaren, unieke, jazzduo wordt gevormd door Kristine Knoppers (vocals, mondpiano, percussie, accordeon) en Ivo van Scherpenseel (vocals, gitaren). Zij verzorgen de achtergrondmuziek tijdens uw receptie, jubileum, vernissage, bedrijfsborrel- of feest, indoor/ of outdoor event, bruiloft, diner, private party. Ook is het een ideaal duo voor rustige en gevarieerde achtergrondmuziek voor in café´s, restaurants, galeries.

JazzSense speelt naast de bekendere jazz-standards (medium swing, ballads, latin en bossa nova's) prachtige chansons en "poppy" nummers met een jazzy coating.

Wat bijzonder wordt gewaardeerd is hun professionele kwaliteit en styling, soepele communicatie en flexibele opstelling, zowel voorafgaand aan als tijdens en na het event.

Wat de muzikale act van JazzSense zo bijzonder maakt is de variatie in hun repertoire, hun meertaligheid en multi-instrumentaliteit. Daarnaast voelen zich graag verbonden met uw wensen en verwachtingen, uw gasten en de hele ambiance. Als duo nemen zij weinig ruimte in, wat tevens geschikt kan zijn voor de wat kleinere settings.

Dit symbiotisch duo treedt principieel op zonder gebruik te maken van een rhythm box, backing tracks of music tapes. De act is daardoor niet opdringerig, maar juist open en transparant, waardoor het gevoel heerst van het kijken en luisteren naar een 100% live-act. Het sfeervolle publiekscontact wordt door gasten zeer gewaardeerd. Tijdens de show kunnen gasten genieten van de act, voor wie wil dansen kan dat en men kan op een normaal geluidsniveau communiceren.

Vermeldenswaardig is nog, dat de bekende Nederlandse concertpianiste en internationaal piano docente Irene Ainstein, die sinds jaren in de Algarve (Portugal) woont en werkt, het duo JazzSense heeft geselecteerd om tijdens haar verjaardag-party het diner muzikaal te animeren.

"Magnum Opus": Parole, Parole (franstalig duet in bossanova-stijl)

-------------------

Voor bedrijven:
Handelsregister: 76955532
Btw-id: NL003128874B83

Muziek

What A Wonderful World

Nature Boy

's Wonderful

Foto's

Reviews

Door op 07/01/2020

Zetten een leuke show neer en denken mee met de gast en de lokatie.

Door op 03/01/2020

Dear Krisz, dear Ivo, Thanks for the Atmosphere and the Joy you spent to me last Tuesday in the Duinhotel in Burgh-Haamstede, I enjoyed it even as my wife did! With musical regards, hope we stay in contact, Martin.

Door op 13/12/2019

Bij het eerste contact tijdens een optreden elders, hadden we direct een klik en besloten we dat we zowel het duo JazzSense als het combo Jazz4Fun graag wilden laten spelen op onze bruiloft. Het maken van afspraken verliep soepel en efficiënt. We waren erg blij met het pro-actieve meedenken over de setting, repertoire en organisatorische aspecten rond het geheel. Ivo en Kristine hebben als JazzSense heerlijk gespeeld tijdens het buffet-diner en alles goed afgestemd op de omgeving. Tijdens het feest gedeelte heeft ook het combo Jazz4Fun goed afgestemd, waarin ze flexibel waren in de omgang met de (soms onverwachte) sketches. Aan de dansende gasten was duidelijk te merken, dat zij de muziek enorm waardeerden! Wat ook fijn was, was dat de opbouw van de muziekinstallatie tijdens het diner geruisloos en zonder enige hinder verliep. Kortom: Wij hebben enorm genoten van het optreden van beide bands tijdens een voor ons onvergetelijke dag!

Contact

JazzSense (jazz duo), Easy Listening, Swing, Bossa nova band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Ivo

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over JazzSense (jazz duo)

JazzSense (jazz duo) is een band uit Utrecht. JazzSense (jazz duo) speelt muziek in de genres Easy Listening, Swing & Bossa nova. JazzSense (jazz duo) heeft sinds de inschrijving op 26/02/2019 in totaal 10 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van JazzSense (jazz duo) klinkt als: Astrud Gilberto, Ella Fitzgerald, Louis Armstrong. Het repertoire van JazzSense (jazz duo) bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: JazzSense (jazz duo) krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 7 reviews.

JazzSense (jazz duo) hanteert een richtprijs van €325 - €449 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.