JazzSense (jazz duo)

  (8)
  • Band   /   Utrecht
  • #Easy Listening #Swing #Bossa nova
  • Klinkt als Ella Fitzgerald, Louis Armstrong, Myrtill Micheller, Cyrille Aimee, Diego Figueiredo
  • 15 geverifieerde boekingen

Indicatie €175 - €395

Stuur een persoonlijk bericht naar JazzSense (jazz duo)

Check beschikbaarheid
JazzSense (jazz duo), Easy Listening, Swing, Bossa nova band

JazzSense is gestart in het najaar van 2018. Sindsdien wordt zeer regelmatig opgetreden. Opdrachtgevers zijn particulieren, cafe-restaurants, hotels, organisaties en instellingen, bedrijven.

Dit zeer ervaren, unieke, jazzduo wordt gevormd door Kristine Knoppers (vocals, mondpiano, percussie, accordeon) en Ivo van Scherpenseel (vocals, gitaren). Zij verzorgen de achtergrondmuziek tijdens uw receptie, jubileum, vernissage, bedrijfsborrel- of feest, indoor/ of outdoor event, bruiloft, diner, private party. Ook is het een ideaal duo voor rustige en gevarieerde achtergrondmuziek voor in café´s, restaurants, galeries.

JazzSense speelt naast de bekendere jazz-standards (medium swing, ballads, latin en bossa nova's) prachtige Franse chansons en "poppy" nummers met een jazzy coating.

Wat bijzonder wordt gewaardeerd is hun professionele kwaliteit en styling, soepele communicatie en flexibele opstelling, zowel voorafgaand aan als tijdens en na het event.

Wat de muzikale act van JazzSense zo bijzonder maakt is de variatie in hun repertoire, hun meertaligheid en multi-instrumentaliteit. Daarnaast voelen zich graag verbonden met uw wensen en verwachtingen, uw gasten en de hele ambiance. Als duo nemen zij weinig ruimte in, wat tevens geschikt kan zijn voor de wat kleinere settings.

Dit symbiotisch duo treedt principieel op zonder gebruik te maken van een ritmebox, backing tracks of music tapes. De act is daardoor niet opdringerig, maar juist open en transparant, waardoor het gevoel heerst van het kijken en luisteren naar een 100% live-act. Het sfeervolle publiekscontact wordt door gasten zeer gewaardeerd. Tijdens de show kunnen gasten genieten van de act, voor wie wil dansen kan dat en men kan op een normaal geluidsniveau communiceren.

Vermeldenswaardig is nog, dat de bekende Nederlandse concertpianiste en internationaal piano docente Irene Ainstein, die sinds jaren in de Algarve (Portugal) woont en werkt, het duo JazzSense heeft geselecteerd om tijdens haar verjaardag-party het diner muzikaal te animeren.

"Magnum Opus": Parole, Parole (franstalig duet in bossanova-stijl)

-------------------

Speciaal voor bedrijven:
Handelsregister: 76955532
Btw-id: NL003128874B83

Muziek

What A Wonderful World

Nature Boy

's Wonderful

Foto's

Reviews

Door op 11/09/2021

Bleek een perfecte keuze bij de muzikale omlijsting van het 21 jaar diner van onze dochter en haar ca 36 gasten, erg leuk repertoire en flexibiliteit bij het inpassen in het programma , was overigens niet mijn 1e kennismaking met dit duo
De keer ervoor bij een totaal ander evenement ook heel erg leuk

Door op 07/01/2020

Zetten een leuke show neer en denken mee met de gast en de lokatie.

Door op 03/01/2020

Dear Krisz, dear Ivo, Thanks for the Atmosphere and the Joy you spent to me last Tuesday in the Duinhotel in Burgh-Haamstede, I enjoyed it even as my wife did! With musical regards, hope we stay in contact, Martin.

Contact

JazzSense (jazz duo), Easy Listening, Swing, Bossa nova band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Ivo

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over JazzSense (jazz duo)

JazzSense (jazz duo) is een band uit Utrecht. JazzSense (jazz duo) speelt muziek in de genres Easy Listening, Swing & Bossa nova. JazzSense (jazz duo) heeft sinds de inschrijving op 26/02/2019 in totaal 15 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van JazzSense (jazz duo) klinkt als: Ella Fitzgerald, Louis Armstrong, Myrtill Micheller, Cyrille Aimee, Diego Figueiredo . Het repertoire van JazzSense (jazz duo) bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: JazzSense (jazz duo) krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 8 reviews.

JazzSense (jazz duo) hanteert een richtprijs van €175 - €395 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.