Jansen & de Vries

  • Ensemble   /   Amsterdam
  • #Blues #R&B #Country
  • Klinkt als Jimmy Reed, Papa Lightfoot,Little Walter,Muddy Waters,Joe Hill Louis, Sonny Boy Williamson, Robert Nighthawk

Indicatie €250 - €750

Stuur een persoonlijk bericht naar Jansen & de Vries

Check beschikbaarheid
Jansen & de Vries, Blues, R&B, Country ensemble

Jansen & de Vries is een elektrisch/semi-akoestisch roots duo waarvan de stijl geworteld is in de muziek afkomstig uit het Memphis en Chicago van de jaren ‘40 en ‘50.
De elektrische en akoestische gitaar zijn voor rekening van Mr. de Vries. Mr. Jansen hanteert de bluesharp en is de zanger van de twee.
Met het gebruik van vintage-apparatuur wordt er gestreefd naar een compacte, dynamische sound die deze muziek weer spontaan en fris laat klinken.
De passie die het duo heeft voor de muziek zorgt er voor dat er een energieke en aanstekelijke performance ontstaat. Naast blues worden er ook muzikale uitstapjes gemaakt richting andere muzikale genres uit deze vroege elektrische periode.

Jansen & de Vries, two messed up white boys from the east- and southside. They decided to get together after some messin’ around in other bands and knock out that good ‘ole hipshaking music from the 1940’s and 50’s. Come on down y'all and have a taste of that nice’n’sweet stuff while it’s still hot. Don’t worry if you’re left wanting for more, there’s still plenty where that came from!

Muziek

Shake The Boogie

Kansas City

Tennessee Stud

Reviews

Boek Jansen & de Vries en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Jansen & de Vries, Blues, R&B, Country ensemble

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Joost

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Jansen & de Vries

Jansen & de Vries is een ensemble uit Amsterdam. Jansen & de Vries speelt muziek in de stijlen Blues, R&B & Country. Jansen & de Vries heeft sinds de inschrijving op 06/08/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Jansen & de Vries klinkt als: Jimmy Reed, Papa Lightfoot,Little Walter,Muddy Waters,Joe Hill Louis, Sonny Boy Williamson, Robert Nighthawk. Het repertoire van Jansen & de Vries bestaat uit covers en eigen werk.

Jansen & de Vries hanteert een richtprijs van €250 - €750 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.