Jimmy Hadders & Jasmin-Ann

Indicatie €460

Stuur een persoonlijk bericht naar Jimmy Hadders & Jasmin-Ann

Check beschikbaarheid
Jimmy Hadders & Jasmin-Ann, Pop, Allround band

Akoestisch pop duo nodig?
Wij zorgen er voor dat er tijdens uw evenement een echte muzikale sfeer ontstaat. Of het nu gaat om een verjaardag, bruiloft of een bedrijfsfeest, wij zullen er een feestje van maken of voor de gewenste achtergrond muziek zorgen.

Ons aanbod is gevarieerd en daardoor geschikt voor elke gelegenheid.
Jasmin-Ann en Jimmy Hadders hebben elkaar leren kennen tijdens hun studie. Jimmy is afgestudeerd als muzikant met als hoofdvak gitaar, daarnaast treedt hij ook regelmatig op met diverse andere projecten. Onlangs schitterde hij in de Melkweg tijdens het Emergancy festival. Ook vocaal weet Jimmy de juiste snaar te raken. Tevens is hij in 2017 zijn eigen gitaarschool gestart alwaar hij enthousiast zijn gitaarlessen geeft.
Jasmin-Ann studeert nog zang bij een muziekopleiding in Amsterdam. Zij betovert menigeen met haar bijzondere stem. Qua sound kan zij diverse stijlen zingen. In 2016 was Jasmin-Ann te zien en te horen in Ahoy.
Vooral de combinatie tussen hun twee zorgt voor een betoverend geluid die van uw gelegenheid een perfecte herinnering weet te maken.

Muziek

mix van drie nummers in een.

Promo nummer

promo nummer

Reviews

Jimmy Hadders & Jasmin-Ann heeft nog geen reviews.

Contact

Jimmy Hadders & Jasmin-Ann, Pop, Allround band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Jimmy

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Jimmy Hadders & Jasmin-Ann

Jimmy Hadders & Jasmin-Ann is een band uit Soest. Jimmy Hadders & Jasmin-Ann speelt muziek in de genres Pop & Allround. Jimmy Hadders & Jasmin-Ann heeft sinds de inschrijving op 06/05/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Jimmy Hadders & Jasmin-Ann klinkt als: pop duo. Het repertoire van Jimmy Hadders & Jasmin-Ann bestaat uit covers en eigen werk.

Jimmy Hadders & Jasmin-Ann hanteert een richtprijs van €460 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.