J'lectroniq

  • Soloartiest   /   Groningen
  • #Electronic #Triphop #House
  • Klinkt als Bonobo, The XX, St.Germain, Burial, Shigeto, Boards of Canada

Indicatie €150 - €250

Stuur een persoonlijk bericht naar J'lectroniq

Check beschikbaarheid
J'lectroniq, Electronic, Triphop, House soloartist

J'lectroniq (spreek uit: Djé-lek-tronik) is een Groningse triphop/electronica producer, met een herkenbaar laidback/loungy geluid. In 2013 werd hij geselecteerd voor de Popronde, wat hem er toe bracht zijn live set uit te breiden met een gitarist en een mondharmonicaspeler, die volgens 3voor12 de set 'naar een hoger niveau tillen'. Tijdens de Popronde shows werd eens gezegd: 'Als The XX en St. Germain een baby zouden krijgen, zou die J'lectroniq heten'. Maar ook vergelijkingen met Mount Kimbie, Burial en Bonobo worden veelvuldig gemaakt. Zijn laatste album werd geroemd door 3voor12, DJBroadcast en Cutting Edge, al is zijn eerdere werk ook opgepikt buiten Nederland door o.a. Mike Mineo (PopMatters/Stylus Magazine) en Nick V (22tracks).

Reviews

Boek J'lectroniq en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

J'lectroniq, Electronic, Triphop, House soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Jasper

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over J'lectroniq

J'lectroniq is een solo-artiest uit Groningen. J'lectroniq maakt vooral muziek in de genres Electronic, House & Triphop. J'lectroniq heeft sinds de inschrijving op 13/07/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van J'lectroniq klinkt als: Bonobo, The XX, St.Germain, Burial, Shigeto, Boards of Canada. Het repertoire van J'lectroniq bestaat uit alleen eigen werk.

J'lectroniq hanteert een richtprijs van €150 - €250 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.